Ini Perkara Orang Stranger Pemancing Hopper Kini Meme Menakjubkan

AMARAN: Kisah ini mengandungi spoiler untuk Perkara yang tidak dikenali 2.

Musim kedua Perkara yang tidak dikenali memaparkan bahagian yang lebih sensitif ketua polis Hawkins ‘Jim Hopper, terima kasih kepada hubungannya dengan Eleven. Dia meninggalkan Eggo wafel untuk dia di dalam hutan ketika dia menyedari dia masih hidup, dia membawanya masuk dan membaikpuluhan kabin penyimpanan lama untuknya untuk hidup, dia memasak sarapannya, dan dia membuat peraturan rumah seperti ayah angkat yang bersangkutan adalah. Walau bagaimanapun, internet seolah-olah yakin bahawa perkembangan terbaik dalam watak Hopper adalah keupayaan menari.

Momen yang manis dalam Musim 2, Episod 3 “The Pollywog,” menyoroti kemahiran menari ayah Hopper apabila dia meletakkan rekod dan melompat satu langkah untuk Sebelas ketika mereka sedang merapikan kabin. Rupa-rupanya, “You Do not Mess Around with Jim” Jim Croce adalah vinylnya, tetapi pengguna Twitter @HopperDancingTo telah mengosongkan rakaman dari tempat kejadian dengan lagu-lagu yang berbeza, termasuk lagu-lagu ’80s yang berminyak, hits NSYNC, emo kegemaran anda trek tahun 2000an, dan banyak lagi.

Keputusan? Yang paling besar Perkara yang tidak dikenali meme musim ini. Lihatlah beberapa yang paling lucu di bawah:

Tweets itu menjadi virus, bahkan Hopper sendiri (pelakon AKA David Harbour) mengambil perhatian. Dia mengulangi lelaman Hall & Oates meme dan memuji orang yang memulakan trend. “Siapa pun yang mencipta akaun ini telah memenangi, bukan sahaja internet, tetapi, ya, hati sejuk saya batu,” tulisnya.

Perkara yang tidak dikenali pengarah Shawn Levy ketawa bersama dan memanggil adegan salah satu momen terkejutnya:

Malah Millie Bobby Brown mengakui bahawa dia melihat video itu, dan melakukan kesan terbaiknya terhadap Dancing Hopper di TRL:

Nampaknya kita perlu terus menonton memancing Dancing Hopper sehingga Perkara yang tidak dikenali pulangan untuk Musim 3.

Loading...