Ini Adakah Kami Musim 3 Akan Ikut Jack ke Vietnam dan Memperkenalkan Kakaknya

Ia telah menjadi cara, cara, cara terlalu lama sejak Pearsons terakhir di skrin kami, walaupun hiatus sekurang-kurangnya memberi kita masa untuk pulih dari rollercoaster emosi yang terakhir. Musim 3 akan dimulakan pada NBC bulan depan, 25 September, dan beberapa butiran baru telah mula muncul terima kasih kepada pengeluar eksekutif Elizabeth Berger dan Isaac Aptaker.

“Kami mematahkan segala peraturan,” kata Aptaker kepada wartawan di Persidangan Pengkritik Persatuan Televisyen hari ini (8 Ogos), sambil mengangguk bahawa musim ketiga akan melompat ke dekad bahawa rancangan itu tidak pernah ditangani sebelum ini. Dan memandangkan pemancaran kilat yang baru diperkenalkan menjelang akhir musim lalu, anda boleh menganggap beberapa dekad yang baru mungkin adalah masa depan.

“Musim 3 adalah lebih besar dan lebih bercita-cita tinggi di peringkat pengeluaran,” kata Berger, mengesahkan bahawa sebahagian besar musim baru akan berlangsung di Vietnam. Musim lalu membawa seketika Jack semasa hari tenteranya dalam perang Vietnam, bersama dengan wahyu bahawa dia mempunyai saudara, Nicky, yang berkhidmat di sampingnya. Peranan Nicky telah dibuang, dan sementara pengeluar belum bersedia mengumumkan pelakon itu, mereka mengesahkan bahawa “kami akan menghabiskan banyak masa di Vietnam tahun ini.”

Pertunjukan itu telah menyewa novelis dan veteran Vietnam Tim O’Brien, yang terkenal dengan buku separa autobiografinya tentang perang termasuk Perkara yang mereka bawa, sebagai perunding pada Musim 3. “Oleh kerana kebanyakan kita tidak hidup semasa Vietnam, kita mahu mempunyai seseorang yang berkuasa,” kata Aptaker. “Dia berkongsi banyak pengalamannya, yang kembali kepada idea ini bahawa pertunjukan kami adalah yang terbaik apabila ia keluar dari pengalaman sebenar seseorang.” Akhir musim 2 berakhir dengan sekilas Kevin dalam penerbangan ke Vietnam dengan minat cinta barunya, Sepupu Beth Zoe, mencadangkan bahawa musim baru akan menghabiskan masa di sana pada hari ini serta flashback.

Musim 3 juga akan mengambil pada ulang tahun ke-38 yang ke-3, berikutan tradisi yang ditonjolkan itu. “Dalam persembahan yang bermain dengan banyak masa, ada sesuatu yang baik dalam [konsistensi] itu, ia berasaskan semua orang,” kata Aptaker.

Loading...