Apps for People Who Love Astrology – Beste astrologie-apps

1) The Daily Horoscope: een van de meest populaire astrologie-apps die er zijn, The Daily Horoscope geeft je dagelijkse, bijgewerkte lezingen over wat er gaande is in je leven. Ga nog dieper in met een ingewikkelde voorspelling van je komende jaar in de Chinese kalender, evenals met je Druid-horoscoop, gebaseerd op bomen en het idee dat verschillende persoonlijkheden verschillende omgevingen vereisen om van te gedijen.

2) The Secret Language: deze app roept de vraag op: “Waarom doen mensen de dingen die ze doen?” Beweren dat persoonlijkheidstrekken die we laten zien dezelfde zijn als 90% van degenen die op dezelfde dag zijn geboren, deze app gebruikt de kracht van geboortedata om de geheimen van de persoonlijkheden van je vrienden te ontsluiten, samen met advies voor elk van je relaties.

3) Astrologie Zone: Susan Millers Astrologie Zone is een andere geweldige manier om je dagelijkse dierenriem inzicht te krijgen. Je kunt je meest recente metingen bijhouden, naar rechts vegen om de horoscoop van gisteren te zien, of naar links vegen om de beelden van morgen te bekijken. De meetwaarden kunnen ook worden gedeeld, zodat u ze kunt doorgeven wanneer ze zich perfect voelen.

4) Druid Oracle-kaarten: Voorbij zijn de dagen van omvangrijke orakelkaarten met een app die je recht in je zak kunt houden. Dieren en planten staan ​​centraal in de wereld van de Druïde Oracles, en onderzoeken hun deugden en kwaliteiten om zelf licht op te doen. Gebruikt voor dingen als meditatie, begeleiding en inspiratie, beweren de Druïde Oracles “een oase van goddelijke natuur te bieden in onze hectische moderne wereld”.

5) Bestaan: Iedereen wil weten wie hij is en wat zijn bestaan ​​precies inhoudt. Deze app vertelt je over je dierenriem- en sterrenbeeldvorming, samen met horoscoopaflezingen voor de dag. Het geeft je ook een volledige geschiedenis van je bord, wat je sterke punten zijn en met wie je het meest compatibel bent.

6) Uitlijnen: Breid je daten uit in de wereld van astrologie met de Align app, die de kracht van de sterren benut en je een dagelijks stel singles in je omgeving geeft. Vervolgens krijgt u informatie over uw compatibiliteit met een geselecteerde overeenkomst en kunt u kiezen uit een reeks kenmerken om toe te voegen aan uw eigen profiel. Zou dit het nieuwe gezicht van dating kunnen zijn??

7) Palm Reading Booth: Palm Reading is een leuke en gemakkelijke manier om inzicht te krijgen in je leven, en nu kun je het direct vanaf je telefoon doen. Nadat je je hand op je telefoon hebt gelegd en je hand hebt kunnen scannen, krijg je een lezing gebaseerd op de lijnen en hun verbinding met de omringende wereld. Aristoteles zei ooit: “Lijnen worden niet zonder reden in de menselijke hand geschreven, ze komen voort uit hemelse invloeden en de eigen individualiteit van de mens.”

8) Tarot !: Een digitale restauratie van The Classic 1910 Tarot Cards bedacht door A. E. Waite en geïllustreerd door Pamela Colman Smith, de Tarot! app staat vol met levendige tarotkaarten met geavanceerde meetwaarden. Met de mogelijkheid om in te zoomen en een intuïtieve interface, maakt deze app het leren van Tarot leuk.

9) Chakra-afstemming: deze app helpt je de genezings- en meditatiekrachten van chakra te ervaren, helpt je energieniveaus in balans te brengen door middel van geluidstherapie en sonische transformatie. Met vibratie-instellingen en dieetaanbevelingen ben je één app verwijderd van een totale transformatie van lichaam en geest.

10) Runen: deze app gebruikt digitaal gerangschikte runen (een specifiek type oude lezen) om je in te graven in je eigen introspectie en een alternatieve benadering te bereiken om je beste zelf te worden. In wezen is het alsof je te allen tijde een nuttig rune-gidsboek in je zak hebt.

Loading...