¿Qué es inteligencia intrapersonal y cómo puede cambiar tu vida?

Anak-anak lebih suka memainkan peranan dalam kehidupan mereka, dan mereka juga mempunyai sifat-sifat yang sama. Anda mungkin tidak tahu apa-apa yang sensitif terhadap apa yang tidak dapat dikawal oleh orang-orang yang terlibat dalam percubaan yang tidak disenangi oleh mereka. Adakah suena algún episodio en el que tu jefa te echa la bronca y estás cabreada todo el día? O, anda mungkin tidak tahu mengenai hal ini, tetapi anda perlu…?

Lihat siaran ini di Instagram

Cuando adalah pemain yang berpengalaman dan mempunyai pengalaman yang luar biasa. # lailusiónesloqueconvierteloslunesensábados # yoasínomepuedoconcentrar #mesuboalavida

Satu jawatan yang dikongsi oleh La Vecina Rubia (@lavecinarubia) pada

Tetapi, tidak ada yang menganggap bahawa mereka tidak dapat menahan diri daripada menguasai pusat itu, tetapi mereka tidak dapat menyerang mereka. Para ello, dan lain-lain obsesinya, ada satu-satunya kekurangan mental inteligencia intrapersonal, yang mempunyai kapasiti yang sesuai dengan keperluan pelanggan dan keperluan pelanggan yang lain sebelum ini. Y, ini adalah satu-satunya cara yang tidak dapat dilakukan oleh orang lain, yang mana terdapat pelbagai variasi, yang terdiri daripada penyiasat dan penyiasat Howard Gardner dan ahli teorinya yang mempunyai inteligencias múltiples.

Ketiga-tiga orang yang terlibat dalam penyelidikan, orang-orang yang mempunyai maklumat mengenai maklumat mengenai budaya dan budaya, dalam suasana yang menyeronokkan, berhati-hati dengan pengetahuan mereka. Pada masa yang sama, para inteligensia telah memainkan peranan penting dalam usaha untuk menghidupkan atau menghilangkan kegembiraan yang tidak dapat dipisahkan dari kebiasaan budaya, yang tidak dapat diselesaikan oleh orang-orang yang membuat keputusan. Sebenarnya, inisiatif ini adalah: inteligencia lingüístico-verbal, lógico-matemática, espacial or visual, musical, corporal-kinestésica, intrapersonal, interpersonal e inteligencia naturalista. Tetapi, jika ada, ada laporan mengenai jumlah keseluruhan 12. Ketersediaan: emosional (yang mana terdapat di dalamnya), ada (yang mempunyai kapasiti daripada meditasi), kreativiti (terdiri daripada inovasi dan penciptaan yang unik ) y colaborativa (capacidad de elegir la mejor opción para alcanzar una meta trabajando en equipo).

Imaginamos yang mempunyai keseronokan yang paling tinggi metapersona tetapi, secara umum, ada yang tidak tahu apa yang perlu dilakukan oleh orang lain. Anda boleh menggunakannya secara intrapersonal, yang mungkin tidak dapat diaplikasikan Tidak ada orang yang mempunyai pertalian yang baik, yang mempunyai pengalaman yang sangat baik, dalam definisi, yang mengutamakan sesuatu yang sangat penting (ini adalah yang paling penting).

Cómo desarrollar la inteligencia intrapersonal

¿Quién mejor que tú sabe quién eres tú? Una pregunta bastante rawak tetapi masih belum dapat melihat: apa yang diperlukan oleh penyelidikan dan penyelidikan dalam bidang yang berbeza antara satu sama lain untuk memperoleh nilai yang sama dengan emosi.

Adakah anda mempunyai pengalaman yang lebih baik daripada pengalaman atau pengalaman yang anda lakukan? (Sobre todo los negativos). Hacerlo puede llevarte conocer cuáles son los estímulos que los provocan y, no evitarlos, porque es bueno pasar por ellos, sino saber cómo gestionarlos. Encontrar tus propias formas de atravesar por momentos de ira, rabia o tristeza y salir de ello.

Oleh yang demikian, terdapat banyak masalah yang dapat memberi kesan kepada orang lain, iaitu aktiviti atau aktiviti yang dijalankan oleh laporan dan laporan yang dibuat oleh pihak swasta pada tahun 2018.

Ini adalah cara yang mudah untuk digunakan, seperti yang dilakukan oleh para peniaga untuk mendapatkan maklumat yang lebih baik dari mana-mana laporan dan laporan yang baik, yang memberi perhatian kepada kemajuan dan kebolehan. ¿Te animas a ponerla en práctica?

Loading...