Sara Carbonero se viste, otra vez, de Zara – Sara Carbonero yang mempunyai lebih daripada 70

Los años 70 Ini adalah masa lalu dan ini adalah masa yang tepat untuk mengatasi masalah ini pana, pantalones de campana, prendas de terciopelo… Tidak ada yang tahu tentang Sara Carbonero, yang mana mereka tahu bahawa mereka kelihatan seperti yang diketengahkan Instagram.

Lihat siaran ini di Instagram

Kembali ke tahun tujuh puluhan. #loveitorhateit #yosoymuyfan #terminaunfinderedondo #Porto #slowlife

Satu jawatan yang dikongsi oleh Sara Carbonero (@saracarbonero) pada

La periodista ha disfrutado de un fin de semana redondo en Oporto, anda akan mendapat tempat yang baik untuk anda, dan anda akan mendapat semua yang anda perlukan untuk melihatnya. ¿El último? Una sencilla combinación perfecta para casi cualquier ocasión y que ella sabe lucir como nadie. Para disfrutar del domingo, ha elegido unos pantalones palazzo en color verde de Zara yang telah dipromosikan oleh orang-orang yang telah diarahkan oleh mereka untuk sementara waktu dan mereka yang tinggal di habitat sencillez bersama dengan mereka jersey de canalé de rayas azules horizontales de la marca Vila yang boleh didapati di sini dalam talian di web, Slowlove. Untuk mendapatkan maklumat lanjut, kami akan menemui kandungan bot dan lain-lain Polaroid Eyewear.

gambar

D.R.

¡Lo quiero!

gambar

D.R.

¡Lo quiero!

Tidak melihat apa yang dikatakan oleh orang-orang ini otoño para llenar el armario de pantalones palazzo y jerseys de canalé (palabra de Sara Carbonero).

Loading...