Elisabeth Michelle Obama memaparkan gambar-gambar yang ada di dalamnya

Barack y Michelle Obama Ini adalah penyajian rasmi di Smithsonian Galeri Potret Negara de Washington D.C. Kehinde Wiley, pelukis terkenal, yang dikuasai oleh para pelukis di luar negeri, yang diutus oleh orang-orang yang telah memegang warna dan warna bunga dari warna-warni, dan mereka yang beralih kepada orang lain Barack Obama.

Suatu pelanggaran, yang berlaku pada gambar Michelle Obama el que verdaderamente ha cautivado (especialmente en el mundo de la moda). La antigua pertama kali membentangkan gambar yang menarik, Amy Sherald, yang paling penting adalah untuk memenangi pertandingan yang terbaik Galeri Potret Negara. Sherald menyerang seorang Obama dengan sebuah tuduhan yang sama, seperti yang dia tahu mengenai identiti artis yang terkenal, tetapi dia telah memenangi protagonis daripada ini dibujo.

gambar

Getty Images

¿A alguien le es familiar este diseño? Se trata de una pieza de la firma Milly, dirigida por Michelle Smith, Anda akan mendapat lebih banyak wang daripada 2016, yang mana sebahagian besar daripada mereka primavera-verano 2017. Tidak ramai orang yang menganggapnya sebagai penyerang, dengan geométrico yang diketengahkan dalam satu pertarungan yang berbeza dengan warna-warna warnanya dan warna badan.

gambar

Getty Images

Tidak ada apa-apa lagi Michelle Obama viste de Milly; Ini adalah satu kesilapan dari firma firma negara yang berpengalaman, yang bertujuan untuk memainkan peranan penting dalam Instagram, dan mempunyai pelbagai cara untuk bertindak sebagai pihak berkuasa. Ini adalah satu-satunya cara yang anda cari dalam mod ini?

Lihat siaran ini di Instagram

Terima kasih atas kehendak hari jadi dan hadiah paling besar: peluang untuk berkhidmat sebagai Ibu Pertamanya. -Mo

Satu jawatan yang dikongsi oleh Michelle Obama (diarkibkan) (@ michelleobama44) pada

Loading...