Miranda Kerr – diet dan kecergasan

Miranda Kerr diet and fitness

Getty Images

Tidak mengejutkan, ia memerlukan banyak kerja keras untuk mendapatkan tubuh seperti Miranda Kerr. Dari komitmennya sehari-hari kepada yoga untuk diet bebas gula yang ketatnya, kami telah membongkar rahsia makanan dan kecergasan supermodel untuk memahami bagaimana dia menyimpan sosoknya dalam bentuk yang hebat.

Sarapan pagi

Kerr mendedahkan kepada Australia Vogue tahun lepas dia memulakan hari dengan air panas dan lemon diikuti oleh jus hijau, sebelum makan telur atau alpukat di roti panggang bebas gluten. Dia kemudian akan mempunyai benih chia, goji berry dan smoothie kakao mentah beberapa jam kemudian. Model itu memberitahu Badan & Jiwa Australia bahawa dia kadang-kadang akan mempunyai goncang protein yang pertama diikuti dengan “telur lebih mudah, alpukat, sauerkraut, garam laut dan minyak macadamia-kacang”. Apabila Kerr mendedahkan rahsia bikini-badannya Elle AS, dia menyatakan bahawa jus hijau yang ditekannya sejuk terdiri daripada “kale, bayam, timun dan saderi”.

Makan tengah hari

Dalam wawancara beliau dengan Badan & Jiwa, Kerr berkata makan tengah harinya biasanya terdiri daripada ayam bakar dan salad. Bekas pelatihnya, Justin Gelbrand, memberitahu Kesihatan dan Kecergasan Wanita bahawa dia mencadangkan modelnya makan sama ada ayam atau salad ikan dengan sebilangan buah untuk makan tengahari.

Makan malam

Gelbrand mencadangkan sashimi dengan beras perang sebagai pilihan yang baik untuk makan malam dan mencadangkan mengelakkan soya tetapi melekat pada ayam, ikan, kalkun dan sayur-sayuran. Model itu memberitahu Badan & Jiwa bahawa makan malam biasa akan terdiri daripada “quinoa salad dengan ayam yang dimasak dalam minyak kelapa dan kunyit, dengan salad bayam dan walnut”. Dia juga menambah bahawa, secara amnya, dia cuba untuk mengelakkan gula dan gandum.

Miranda Kerr body

Getty Images

Makanan ringan

Kerr berkata dalam temu bual yang sama bahawa dia suka blueberries, badam, berry goji atau epal dengan beberapa mentega badam. Dia memberitahu Kecergasan anda: “Saya selalu cuba membawa makanan ringan yang sihat dengan saya yang mudah diangkut, seperti buah segar, kacang dan biji”. Selain itu, dia minum dua hingga tiga liter air alkali setiap hari.

Merawat

Ketika hendak memanjakan, jurulatihnya memberitahu Kesihatan dan Kecergasan Wanita: “Percayalah atau tidak, saya nasihatkan pelanggan saya untuk makan sedikit coklat gelap atau aiskrim sekali atau dua kali seminggu, untuk memastikan mereka tidak berbelanja besar dan mula hidup dengan indulgensi ini setiap hari.”

Kerr memberitahu Kecergasan anda: “Kadang-kadang anda tidak boleh mengelakkan makan sesuatu yang tidak begitu sihat jika itu semua yang ditawarkan, tetapi saya cuba membuat pilihan yang masuk akal sepanjang masa, jadi saya tidak memberikan masa yang sukar jika saya mempunyai sesuatu sedikit nakal “. Dia juga pernah mengaku Badan & Jiwa bahawa dia tidak dapat menahan pavlova neneknya.

Miranda Kerr fitness

Getty Images

Senaman

Model yang diturunkan kepada Elle AS bahawa dia suka bekerja pada waktu pagi, bukan malam, dan diberitahu Kecergasan anda bahawa dia cuba untuk melakukan sekurang-kurangnya setengah jam yoga sehari dan kemudian akan menambah sama ada Pilates atau latihan kekuatan dengan berat dan rintangan band untuk memanjangkan dan nada ototnya. Dia memberitahu Badan & Jiwa: “Saya suka berlatih setiap hari, tetapi saya mencampurinya, kadang-kadang saya akan pergi berjalan-jalan atau berlari, atau saya akan melakukan latihan Pilates atau latihan rintangan. Saya memegang kedudukan papan selama 10 minit untuk memperkuat teras saya. “

Loading...