De voormalige chef van Gwyneth Paltrow onthult details over het “zeer strenge” dieet van de ster

De voormalige persoonlijke chef van Gwyneth Paltrow heeft het ‘zeer strenge dieet’ onthuld dat Paltrow volgde toen ze voor haar kookte – en het bestond voornamelijk uit gras en groenten.

Celebrity-kok Kate McAloon, wiens A-lijstcliënten Miranda Kerr, Courteney Cox en Steven Spielberg hebben opgenomen, begon voor Paltrow te koken toen ze met Coldplay’s Chris Martin trouwde. Ze onthulde dat de brief van hun assistent destijds zei “ze eten niets”.

“Toen ik voor het eerst begon met koken voor Gwyneth en Chris Martin, was het toen ze de eerste was Ijzeren man film [2008], “vertelde McAloon News.com.

beeld

Getty Images

“Ik had een briefje van hun assistenten … ze eten niets, ze zijn erg streng, ze vermeden alle suikers, alles wat zoet is, geen zuivelproducten, gewoon meer groenten,” ging ze verder.

“Toen ik daar aankwam, probeerde ik me aan de instructies te houden en toen ik eraan begon meer ingrediënten toe te voegen, zeiden ze:” Je eten wordt beter. “Dat is wat er gebeurt als je meer eet dan gras.”

Paltrow en Martin waren 10 jaar getrouwd, voordat ze in 2014 gingen splitsen.

Miranda Kerr in New York

Getty Images

Over het dieet en het gezonde eetpatroon van model Kerr onthulde McAloon: “Miranda is geweldig. Ze loopt het gesprek aan … ze eet echt zoals ze zegt dat ze doet.

“Ik ontmoette Miranda toen ze bij Orlando [Bloom] was, beiden houden van mijn curries, lichte kip of vegetarische curries met kokos, maar ook quinoa, zalm en groenten, ik doe een kipsalade met veel verse kruiden en chia puddingen. voor ontbijt.

“Ze probeert niets te eten met chemicaliën, geen rijst, alleen de koolhydraten met een lage GI, maar ze heeft de 80/20 regel waaraan ze vasthoudt … dus 80 procent gezond eten en de andere 20 behandelen procent.”

Loading...