Prins Harry legt vermogen neer voor bijzonder doopcadeau Louis

Prins Louis werd aan het einde van de middag gedoopt tijdens een privéceremonie in de Koninklijke kapel busje St James ‘Palace. De 11 weken oude royal is de vijfde in rijn van de troonopvolging en werd gedoopt door de Aartsbisschop van Canterbury.

Bij zulke doop horen ook cadeau’s, gelukkig zijn Louis ‘familieleden steenrijk – dus dat belooft wat. Prins Harry has a very very cute (en prijzig) cadeau voor de kleine gekocht. Namelijk een eerste druk busje Winnie de Poeh uit 1926.

beeld

Getty Images

Harry heeft maar liefst € 9000 neergelegd voor het boek. Volgens een vriend van de koninklijke familie heeft Harry het cadeau gegeven omdat zijn liefde jeugdherinnering is dat prinses Diana hem boeken voorlas.

‘Diana hield van klassieke boeken en daarom begon prins Harry’, zei de vriend.


Volg je Harper’s Bazaar op Facebook en Instagram?


Loading...

Prins Harry legt vermogen neer voor bijzonder doopcadeau Louis

Prins Louis werd aan het einde van de middag gedoopt tijdens een privéceremonie in de Cappella Reale furgone St James ‘Palace. De 11 weken oude royal è de vijfde in rij van de troonopvolging en werd gedoopt porta de Aartsbisschop van Canterbury.

Bij zo’n doop horen natuurlijk ook cadeau’s, gelukkig zijn Louis ‘familieleden steenrijk – dus dat belooft wat. Prins Harry heeft een wel heel schattig (en prijzig) cadeau voor de kleine gekocht. Namelijk een eerste druk furgone Winnie de Poeh nel 1926.

Immagine

Getty Images

Harry heeft maar liefst € 9000 neergelegd voor het boek. Volgens een vriend van de koninklijke familie heeft Harry het cadeau gegeven omdat zijn mooiste jeugdherinnering è dat Diana hem boeken voorlas.

‘Diana hield van klassieke boeken en daarom begon prins Harry een verzameling con eerste drukken van klassieke (kinder) boeken,’ aldus de vriend.


Volg je Harper’s Bazaar su Facebook su Instagram?


Loading...