Het rustende teefgezicht is vastgesteld

Hoe vaak heb ik het wel niet heb áángehoord: ‘Hé, heb je het niet naar je zin ofzo?’ en: ‘Je mag wel lachen hoor!’ Ja, ik ben van nature niet gezegend met een gelukzalige glimlach om mijn mond. Beter gezegd heb ik gewoon keihard een rustende teef gezicht, maar op de één van andere manier dat ook als ik ogen een teef ben. Wat ik dus niet ben. Wel kan zijn, niet, but should not of nature ben.

Enfin, los van het feit dat in de kroeg doorstand manspersonen nog wel eens werd gedacht dat die frases perfecte openingszinnen waren, is het ook op foto’s nogal eens een probleem. Wilt ook daar sta ik niet altijd op alsof ik de tijd van mijn leven heb. Zie hier mogelijk gelijkenis de oorzaak waarom ik überhaupt niet zo van foto’s van mezelf (laat staan ​​selfies, daar sta ik in ieder geval op met een gezicht vol dood en verderf) hou.

Ik probeer het hoor, mijn rustende teef gezicht (RBF) te onderdrukken, vooral op foto’s. Maar op de één van andere manier ben ik dan meer een boerin met kiespijn, ook niet echt bepaald fotoshootverantwoord. En dus denk ik dat ik het moet moet accepteren. En melden, als er in de kroeg wordt gezegd dat ik er niet meer ben, dat er meer in de kroeg is. natúúrlijk niet aan mij), dat ik de Wetenschap aan mijn zij heb. En er is dus niets aan te doen.

Er bestaat een test van de RBF (klinkt toch nét wat gezelliger) kan aantonen. Onderzoekers van het Nordus informatietechnologie-meer dan 10.000 uitdrukkingen met hun gepatenteerde FaceReader-technologie. Wat zijn? De neutralexpressie van een geografische persoon bestaat voor 97 procent uit (logisch) neutrale signalen, with 3 percent dent emoties. En net die negatieve emoties zijn belangrijk: een aantal mensen heeft een keer zoveel keer in de tijd, en als er een piek is, is er sprake van een RBF’je.

Toen de echte foto’s van vastgestelde RBF-celebs als Anna Kendrick nl Kristen Stewart door hun programma haalden, degenen ze in the emotion van minachting, de x-factor achter de rustende teef gezicht. Al is het zeer zeker geen vrouwenending: ook Kanye West scoorde ook Jaap Hoog in de RBF-test (goh). Toch have the name by women at female, because, volgens Macbeth, ‘the bij hen meer onvalt omdat er bij hen meer druk ligt om een ​​glimlach op te hebben in hun omgang naar anderen.’

Wat op zich best wel stom is, maar goed.

Goed, tijd voor een test. De gepatenteerde technologie heb ik gek genoeg niet tot mijn beschikking, maar lang leve het Wereldwijde Web, en aldaar vond ik iets gelijks: een online test om te kijken of je een RBF hebt. Fotootje uploaden (zie hier ook gelijk de crux: als je een beeld inlaadt van het moment dat je net een Hermès-tas hebt ontvangen, zal dat toch wel een beetje vertekend beeld geven. ik geen enorme archief van portretfoto’s, dus Ik neem de foto), op het knopje analyseren en zien daar het resultaat:

Rusten bitch face

Oké.

Keihard bewijs: ik héb helemaal geen rustende teef gezicht, volgens deze test! Nul procent minachting, hét ingrediënt voor het verschijnsel! Op zich logisch, wil je dit op een cocktail in een nieuw oase in New York, dan ben je wel geïnteresseerd in wat te minachten (maar kennelijk wel om) boos op te zijn, wil daar ik toch echt een streepje achter zien, maar ik heb het nog een ander beeld geprobeerd, jarig geen spoor van de emotie te vinden was. Aan de andere kant: de techniek schat me op basis van de foto tussen de 25 en 35 jaar (dank u!), Wat niet he-le-máál klopt. Dat ik slechte ogen heb, heeft-ie dan wel weer juist (hoé dan ?!).

Hm. Toch maar een andere kroeg opzoeken, denk ik. Of proberen de gepatenteerde FaceReader ‘s proberen. Zelf ook de test doen? Dat kan hier.

Loading...