De istirahat wajah jalang adalah wetenschappelijk bewezen

Hoe vaak ik het wel niet heb áángehoord: ‘Hé, heb je het niet naar je zin ofzo?’ id: ‘Je mag wel lachen hoor!’ Ja mensen, ik ben van alam niet gezegend bertemu een gelukzalige glimlach om mijn mond. Beter gezegd heb ik gewoon keihard een mengistirahatkan wajah jalang, maar op de één dari andere manier klinkt dat ook gelijk alsof ik daadwerkelijk een menggerutu ben. Wat ik dus niet ben. Wel kan zijn, overigens, en ook zal zijn indien nodig, maar dus niet van alam ben.

Enfin, los van het feit dat di pintu de kroeg bepaalde manspersonen nog wel eens werd gedacht dat bovengenoemde frases perfecte openingszinnen waren (newsflash: nee), adalah het ook op foto nogal een een probleem. Ingin ook daar sta ik niet altijd op alsof ik de tijd van mijn leven heb. Zie hier wellicht gelijk de reden waarom ik überhaupt niet zo van foto van mezelf (laat staan ​​selfies, daar sta ik di ieder geval op bertemu een gezicht vol dood en verderf) hou.

Ik probeer het hoor, mijn istirahat wajah jalang (RBF) te onderdrukken, vooral op foto. Maar op de één dari andere manier ben ik dan meer een boerin bertemu kiespijn, ook niet echt bepaald fotoshootverantwoord. En dus menjerit ik dat ik het gewoon moet accepteren. En melden, als er in de kroeg weer een iet dergelijks tegen me wordt gezegd (wat nauwelijks meer gebeurt omdat ik a) nauwelijks meer in de kroeg kom en b) ik er indien ik er ben, nauwelijks meer wordt aangesproken, maar dat ligt natúúrlijk niet aan mij), sebutkan De Wetenschap aan mijn zij heb. En er adalah dus niets aan te doen.

Er bestaat namelijk een tes mati de RBF (klinkt toch nét wat gezelliger) kan aantonen. Onderzoekers van het Teknologi Informasi Nordus-centrum analyseerden meer dan 10.000 uitdrukkingen bertemu dengan hun gepatenteerde FaceReader-technologie. Wat blijkt? De neutrale expressie van een gemiddelde persoon bestaat voor 97 procent uit (logisch) neutrale signalen, bertemu 3 procent onderliggende emoties. En juist die onderliggende emoties zijn belangrijk: een aantal mensen heeft er daar namelijk twee keer zo veel van, en als er een piek te zien berada di negatieve onderliggende emoties, adalah er sprake van een RBF’je.

Toen de onderzoekers foto van luasgestelde RBF-celebs als Anna Kendrick id Kristen Stewart pintu hun programma haalden, vonden ze bij hen een piek dalam de emotie van minachting, zie hier: de x-faktor achter de mengistirahatkan wajah jalang. Al adalah het zeer zeker geen vrouwending: ook Kanye West scoorde ook uitzonderlijk hoog dalam de RBF-test (goh). Toch hebben de onderzoekers zich vooral gericht op vrouwen, omdat, volgens Macbeth, ‘het bij hen meer opvalt omdat er bij hen meer druk ligt om een ​​glimlach op te hebben di hun omgang naar anderen.’

Wat op zich best wel stom adalah, maar goed.

Pergi, tijd voor een test. De gepatenteerde technologie heb ik gek genoeg niet tot mijn beschikking, maar lang leve het Wereldwijde Web, en aldaar vond ik iets vergelijkbaars: een tes online untuk setiap kijken dari je een RBF hebt. Fotootje uploaden (zie hier ook gelijk de crux: als je een beeld inlaadt van het saat itu je net een Hermès-tas hebt ontvangen, zal dat toch een enigszins vertekend beeld geven. Helaas heb ik nog nooit een Hermès-tas gekregen, en heb ik geen sangat archief van portretfoto’s, dus Saya akan mengambil bidikan), op het knopje analyseren druk en zie daar het resultaat:

Istirahat bitch face

Oke.

Keihard bewijs: ik héb helemaal geen mengistirahatkan wajah jalang, tes volgens deze! Nul procent minachting, het bahan-bahan voor het verschijnsel! Op zich logisch, ingin op deze foto sta ik bertemu een cocktail op een dakterras di New York (wat bij mij een vergelijkbaar gevoel oproepen als bij het krijgen van een Hermès-tas), dus er viel bijzonder weinig te minachten (maar kennelijk wel om boos op te zijn, ingin daar zie ik toch echt een streepje achter), maar ik heb het nog bertemu een ander beeld geprobeerd, waaruit eveneens geen spoor van de emotie te vinden adalah. Aan de andere kant: de techniek schat saya op basis van de foto tussen de 25 en 35 jaar (dank u!), Wat niet he-le-máál klopt. Dat ik slechte ogen heb, heeft-ie dan wel weer juist (hoé dan ?!).

Hm. Toch maar een een andere kroeg opzoeken, cekik ik. Dari toch de gepatenteerde Proberen FaceReader. Zelf ook de test doen? Dat kan hier.

Loading...