Pippa Middleton-bruiloft – enorme glazen tent geïnstalleerd bij Middleton familie thuis

Met nog maar een paar dagen te gaan voordat Pippa Middleton de knoop doorhakt, is de locatie voor haar Berkshire huwelijksreceptie al getransformeerd.

Op het terrein van Pippa’s familiehuis in het dorp Bucklebury is een enorme glazen structuur geïnstalleerd, waar zij en James Matthews hun huwelijk met familie en vrienden zullen vieren op zaterdag.

beeld

Getty Images

Na de kerkdienst in het nabijgelegen Englefield worden ongeveer 300 gasten geacht de nacht door te brengen in het glazen paleis. Het is misschien niet Buckingham Palace, waar oudere zus Kate haar huwelijk vierde, maar het is veilig om te zeggen dat deze locatie, die naar verluidt is verscheept voor de gelegenheid vanuit België, behoorlijk indrukwekkend is.

beeld

Getty

Volgens De dagelijkse mail, de op maat gemaakte oranjerie van 40 x 120 voet zal naar verwachting meer dan 300 gasten bevatten en dankzij de grootte van het unieke ontwerp, dat vloerbedekking, verwarming en verlichting vereist, komt dit soort installatie met een prijskaartje van ongeveer £ 100.000.

Bekijk dit bericht op Instagram

GLASSMARQUEE-perfectie .. Dit zijn de toekomstige huwelijken die we hebben met @speed_structures ����⠀ | ⠀ Fotografie: @wesleyvorsterphotography ⠀ | ⠀ #weddingflorist #gehuwde bloemen #gehuwd #bloemen #bloemist #bloemontwerp #luxuur #bloemenvaninstagram #luxeerbruinheid #bruiloft #bruiloftdecor #bruiloftplanning #weddings ⠀ #zavion #zkec #glassmarquee #marqueewedding #marquee

Een bericht gedeeld door Zavion Kotze Events Company (@zavionkotzeeventscompany) op

Peppers Marquees, die het koninklijk bevel heeft voor het leveren van feesttenten aan prins Charles, is naar verluidt begonnen met het opzetten van het gebouw in het weekend, hoewel met een plattegrond van de zitplaats, samen met het kleurenschema, bloemen en allerbelangrijkste tafelversieringen, het kan zijn dagen voordat de locatie is voltooid. Het lijkt erop dat wedmin de rest van deze week over het Middleton-huis zal vegen.

Loading...