Margot Robbie overwoog om Sharon Tate te spelen in de nieuwe Tarantino-film

beeld

Getty Images

Update 09/05/18:

Margot Robbie is bevestigd om Sharon Tate te spelen in de aankomende film van Quentin Tarantino over de moorden op Manson-familie Once Upon A Time In Hollywood, Sony heeft bevestigd aan Deadline.

De actrice voegt zich bij een cast uit de A-lijst met Leonardo DiCaprio en Brad Pitt. Burt Reynolds, Tim Roth, Kurt Russell en Michael Madsen zijn naar verluidt ook in besprekingen voor delen in de film.

Sharon Tate

Sharon Tate. Afbeelding: Getty

Dit is niet de enige Manson / Tate-film in productie. Actrice Kate Bosworth speelt ook Sharon Tate in een volgende film, getiteld Tate, deze foto geeft echter eerder haar leven en nalatenschap weer dan haar brutale moord. Tate wordt geregisseerd door Bosworth’s man Michael Polish en geproduceerd door Sharon’s zus, Debra.

Bovendien wordt bevestigd dat Matt Smith Charles Manson in een onafhankelijke film over de beruchte Hollywood-cultus speelt. Hij zal naast Suki Waterhouse in Star treden Charlie zegt. En tot slot speelt Hilary Duff Tate in psychologische horrorfilm The Haunting of Sharon Tate, wat zich zal concentreren op de laatste dagen van het leven van Tate vóór haar moord.

Once Upon A Time In Hollywood is gepland voor release in augustus 2019.

Oorspronkelijk verhaal 12/07/17:

Margot Robbie is naar verluidt benaderd om Sharon Tate te spelen in de nieuwe film van Quentin Tarantino over de moorden op Manson-familie.

Deadline meldt dat de regisseur Robbie al heeft ontmoet om de actrice en vrouw van Roman Polanski te spelen die is omgekomen bij de brute moorden in 1969. echter, de Hollywood Reporter beweert dat Jennifer Lawrence ook op het stuk wordt gedaagd, terwijl Harvey en Bob Weinstein naar verluidt bij de productie betrokken zijn.

Tarantino-favoriet Samuel L Jackson zou ook een belangrijke rol spelen, net als Brad Pitt. Tot nu toe is nog niets bevestigd, maar het filmen begint volgende zomer.

De familie Manson was een in Californië gevestigde kerk uit de jaren 60 onder leiding van Charles Manson. Op 8 augustus 1969 werden ze berucht na het vermoorden van een toen zwangere Tate en vier anderen. Manson is momenteel nog steeds zijn gevangenisstraf uit in de VS..

Het grimmige onderwerp leent zich ongetwijfeld goed voor Tarantino’s kenmerkende gewelddadige, bloederige regiestijl. Als zijn familieproject bij Manson van start gaat, zal dit zijn eerste film zijn die gebaseerd is op ware gebeurtenissen.

Loading...