Helen Mirren houdt niet tegen toen hem werd gevraagd over Ivanka en Melania Trump

Helena Mirren

Getty

Als we iets weten van Helen Mirren, is het dat ze niet bang is om haar gedachten te uiten.

Alles van mode, tot feminisme, en vooral het huidige duistere rijk van de politiek, staat op de tafel voor Mirren, die onlangs opende voor Verleiden voor een coververhaal.

In het interview, waarin ze haar levensvisies en haar kijk op ouder worden verkent, werd Mirren ondervraagd over First Lady Melania Trump en First Daughter Ivanka Trump – en ze hield niet tegen.

Sprekend over de nu-virale clip van Melania (schijnbaar) de hand van Donald Trump wegknurpend tijdens een tour door Israël, Mirren zei: “Je kijkt naar de oude Mel daar, en ze is een van de machtigste vrouwen ter wereld omdat ze kon haal hem neer.”

‘Ze deed dat bijna met de hand. [Ze bootst Trump na]’ Raak me niet aan. ‘ “” Ik ben Oost-Europeaan, weet je, [we hebben] deze duistere zielen “, vertelde ze de publicatie. “Die donkere Sloveense ziel staat op het punt om naar buiten te komen.”

Haar scherpe tong naar Trump’s dochter, Ivanka, wiens onlangs uitgebrachte boek ‘Women Who Work’, het onderwerp was van een harde kritiek, Mirren was even meedogenloos.

“[Ivanka] praat goed, maar er is geen substantie. Haar boek is zo onwetend over hoe de meerderheid van de vrouwen leeft en heeft het over ‘Maak tijd voor jezelf om te masseren’. Puh-lease.”

Wat de gemene deler betreft, president Trump zelf, Mirren heeft haar gedachten over hem al duidelijk gemaakt: “Er zijn nog een paar oude dinosaurussen over en ik denk dat de heer Trump daar een van is.”

Mirren merkte ook op dat Trump een “enorm lichaam” en een “klein hoofd” heeft.

De legendarische actrice zei ook dat ze niet in de term ‘anti-aging’ gelooft – en haar argument is overtuigend.

“Dit woord ‘anti-aging’ – we weten dat we ouder worden, ‘zei ze. “Je wilt er dagelijks zo goed mogelijk uitzien en aanvoelen, als mensen me behandelen zoals ik oud ben, word ik absoluut beledigd, echt overstuur.” Ik haat het wanneer mensen hun stoel voor me opgeven. , nee, ik wil je stoel niet. ‘

Van: Harper’s Bazaar Australië

Loading...