Emma Stone had “de grootste glimlach in de wereld” na het aantrekken van gewicht voor de nieuwste rol

Emma Stone was een echte kampioen toen ze bullebondde om de legendarische tennisser Billie Jean King te spelen in aankomende biopic Battle of the Sexes.

De 28-jarige Oscar-winnende actrice trok 15 pond magere spieren aan toen ze haar lichaam veranderde in dat van een atleet, en was “extatisch” toen ze begon aan te komen, volgens haar trainer Jason Walsh.

“Ze was extatisch toen ze op [de schaal] kwam”, vertelde Walsh Mensen tijdens een gezamenlijk interview met Stone.

Billie Jean King

Getty ImagesAdrian Murrell

“De meeste meiden die op de weegschaal komen en zwaar aankomen, zijn bang, maar ze had de grootste glimlach ter wereld toen het gewicht begon te stijgen.”

Voor Stone’s intensieve training beschreef Walsh haar lichaamsbouw als “vrij licht” en “erg klein, danserig”.

“Ik wou haar wat krachtiger maken, een beetje spierkracht,” vervolgde Walsh. “We hebben het dieetplan echt verlegd en begonnen meer goede, gezonde calorieën in te nemen,” vervolgde hij. “De intensiteit van workouts verschoof ook.

“We zijn begonnen met trainen om haar meer gewicht en spieren te geven, dus het was een beetje geloofwaardiger op het scherm en ook voor haar geest en haar karakter.”

De La La Land ster voegde eraan toe dat ze zich heeft gecommitteerd aan “ongeveer drie maanden” van krachttraining voor het onderdeel, waarbij Walsh zei dat ze drie keer per week naar vijf ging trainen en soms twee keer per dag trainde.

Bekijk dit bericht op Instagram

Emma Stone wordt dodelijk. Dames, DEADLIFT !!!! Deze lift zal je leven veranderen. #Strongistewsexy #strong # gemotiveerd

Een bericht gedeeld door JASON WALSH (@risemovement) op

“Ze heeft werkelijk sterk, ik praat als, we duwen en slepen sleeën met honderden ponden, wat geweldig was om te zien, “herinnerde hij zich.” Het werd echt leuk voor haar. [Ze] zou zeggen, hé, wat voor een record gaan we deze week verslaan met de gewichten? “

Stenen sterren tegenover Steve Carrell in de film die de iconische tenniswedstrijd van 1973 tussen King, gerangschikt op World Number 1, en Bobby Riggs, een gepensioneerde Grand Slam Wimbledon-kampioen, voor een prijs van $ 100.000 beschrijft. De uitdaging werd een van de meest bekeken tv-sportevenementen aller tijden.

Loading...