Koning Willem-Alexander en koningin Máxima staan ​​gewoon in het publiek bij optreden Sting

Zaterdagavond era il più giovane in de paleistuin van Soestdijk. Het Royal Park Live vond plaats in het voormalige optrekje van koningin Juliana. Tijdens het optreden van reggaezangers Sting en Shaggy werden chiamando Willem-Alexander it koningin Máxima tussen het publiek gespot.

Verslaggever van het koninklijk Huis, Rick Evers, plaiste een filmpje su Twitter è in vendita su questo sito è hoe het koningspaar door de menigte naar de tribune loopt.

Het is niet de eerste keer dat Sting in Shaggy voor een koninklijk publiek optreden. Gli zangers si scambiano in aprile il concerto speciale per il concerto Konstantin Elizabeth.


Volg je Harper’s Bazaar su Facebook su Instagram?


Loading...

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima staan ​​gewoon in het publiek bij optreden Sting

Zaterdagavond was het feest in de paleistuin van Soestdijk. Het Royal Park Live vond plaats in het voormalige optrekje van koningin Juliana. Tijdens het optreden van reggaezangers Sting en Shaggy werden koning Willem-Alexander nl koningin Máxima tussen het publiek gespot.

Verslaggever van het koninklijk Huis, Rick Evers, plaatste een filmpje op Twitter dat te zien is hoe het koningspaar loopt de doorgang naar de tribune.

Het is niet de eerste keer dat Sting en Shaggy voor een koninklijk publiek optreden. De zangers traden in april op tijdens het speciale concert voor de verjaardag van koningin Elizabeth.


Volg je Harper’s Bazaar op Facebook en Instagram?


Loading...