Natasha Gregson Wagner Mengingat Ibu Natalie Wood-Natalie Wood Inspired Fragrance

Tiga puluh lima tahun selepas kematiannya, warisan dan ingatan Natalie Wood hidup dengan anak perempuannya, Natasha Gregson Wagner. Dalam temu bual baru dengan The New York Times, Gregson Wagner mengenang momen yang intim dengan ibunya, yang meninggal pada tahun 1981 pada usia 43 tahun.

“Dia akan masuk ke rumah kami dan semuanya akan menjadi lebih baik,” katanya. “Jika dia masuk ke bilik dan ia sepia, ia tiba-tiba menjadi warna yang terang.”

Wood terkenal dengan peranannya dalam filem seperti Keajaiban di 34th Street, Splendor dalam Rumput, Memberontak tanpa sebab dan West Side Story. Dia meninggal dunia di tengah-tengah penggambaran filem terakhirnya, Brainstorm, semasa perahu dengan suaminya, Robert Wagner, dan Christopher Walken bersama bintang.

Gregson Wagner, 45, secara amnya diam tenang tentang kematian Wood, mungkin disebabkan siasatan dan suspek yang disabitkan dengannya. Tetapi dia membuka kepada Masa mengenai pembelajaran tragedi dan selepasnya: “Saya bangun dan saya suka: ‘Adakah ini benar? Adakah ini benar-benar apa yang berlaku?'” katanya. “Katilnya dan lembarannya berbau seperti dia, saya tidur di sana selama beberapa malam. Terutama dengan salah satu bantalnya, ia hanya berbau seperti dia dalam beberapa hari selepas itu.”

Salah satu kenangan kegemaran Gregson Wagner tentang ibunya berasal dari aroma ini: wangi tandatangan Wood, Jungle Gardenia (juga kegemaran Elizabeth Taylor). “Saya tahu ketika dia pulang kerana saya akan mencium wangiannya. ,” dia berkata. Sekarang, Gregson Wagner membuat wangian berdasarkannya, dengan tepat menamakan “Natalie,” dan menerbitkan buku kopi yang disertakan, untuk mengekalkan ingatan ibunya untuk penggemarnya.

“Ibu saya memakainya sepanjang hidupnya dan saya masih ingat dia meletakkannya di dalam bilik mandinya,” kata Gregson Wagner. “Saya akan duduk di sana dan menonton dia meletakkan soleknya dan kemudian dia akan masuk ke bilik mandinya di mana semua Jungle Gardenias itu dan dia akan melakukannya … Apabila sesiapa yang memuji ibu saya di atasnya, dia akan hadiah itu kepada mereka. ”

Wewangian Natalie boleh didapati secara dalam talian di nataliefragrance.com.

Loading...