Apa Kaia Gerber Adakah Dalam Sehari – Rutin harian Kaia Gerber

9.00 PAGI. Pada hari Sabtu yang sempurna, saya tidak menetapkan penggera. Sekiranya saya menjadikannya sembilan, itulah impiannya. Saya boleh bersiap dalam lima minit, tetapi keluar dari katil mengambil selamanya. Saya akan berbaring dan menyemak Instagram dan mendengar muzik. Saya sangat suka Stormzy dan Skepta, tetapi apabila saya memulakan hari saya, saya mungkin pergi untuk sesuatu yang lebih sejuk seperti Billie Eilish.

9:45 A.M. Saya akan mandi dan memakai seluar jeans Hudson Barbara kegemaran saya yang tinggi, baju T yang dipotong, dan beberapa maskara Marc Jacobs dan penyerlah. Ia adalah jenis keadaan bilas-dan-pergi.

9:50 A.M. Saya ghairah tentang sarapan pagi. Saya bangun lapar, jadi saya selalu makan bagel. Keluarga saya mendapat sedozen dari deli ini yang dipanggil Nate ‘n Al setiap hujung minggu.

10:30 A.M. Ibu bapa saya [Cindy Crawford dan Rande Gerber] dan saudara adalah skuad hujung minggu saya. Kami suka pergi untuk menaiki basikal pantai pagi, tetapi kami biasanya perlu menunggu untuk Presley bangun kerana dia tidur lewat di dalam keluarga.

1:00 PETANG. Saya suka makan tengahari bersama rakan-rakan di Café Habana Malibu. Mereka mempunyai taco steak yang benar-benar baik dan perpecahan pisang gaya Cuba dengan pisang karamel. Kami mungkin akan turun oleh Little Beach House selepas. Malibu adalah sebuah bandar yang sangat kecil, jadi anda tahu anda boleh jenis hanya berlari ke orang di sana.

“Saya tidak pergi sehari tanpa makan pasta.”

3:30 PG. Saya biasanya menggunakan petang untuk mengejar kerja rumah. Saya menyelesaikan diploma saya di Sekolah Tinggi Malibu melalui program dalam talian, dan sukar untuk dilakukan lebih banyak pada minggu ini, kerana Wi-Fi pada pesawat sangat menjengkelkan. Kelas kegemaran saya tahun ini ialah AP Calculus kerana saya suka matematik. Sudah tentu sangat sukar untuk mengajar diri derivatif, walaupun!

7:00 PG. Saya tidak pergi sehari tanpa makan pasta. Penne dengan sos vodka adalah kegemaran saya sepanjang masa dan sebenarnya salah satu perkara yang saya tahu bagaimana untuk mempersiapkan diri saya. Sangat penting untuk mengetahui cara membuat pasta kerana anda boleh melakukannya di mana saja di dunia. Ia mudah, ia pantas, dan semua orang menyukainya.

7:30 PG. Kami mempunyai tumpuan perhatian pendek dalam keluarga Gerber, jadi kami akan makan malam dengan cepat dan kemudian memakai filem. Hujung minggu yang lain nenek saya berada di sini dan kita semua memerhatikan Kenapa dia?, yang mengenai ayah bertemu teman lelaki anak perempuannya. Saya sangat ketawa. Saya fikir nenek saya ketawa lebih keras, tetapi ia agak traumatik untuk ibu bapa saya.

9:00 MALAM. Saya akan berikan seawal yang saya boleh. Saya tidak tidur dengan baik ketika saya sedang dalam perjalanan, jadi tidak ada yang saya suka lebih daripada mendapatkan di atas katil saya sendiri. Apabila saya mula memodelkan, ibu saya selalu berkata, “Anda akan bermimpi tentang tidur awal.” Saya tidak percaya, tetapi selepas bulan fesyen pertama saya sekarang saya lakukan.

MAKANAN KAIA

gambar

Studio D / Getty

“Saya pergi ke XIV Karats di Beverly Hills untuk barang kemas emas setiap hari.” XIV Karats chain, $ 230- $ 1,150, dan pesona, $ 80- $ 320, xivkarats.com; “Saya dan keluarga saya suka untuk menaiki basikal di sepanjang air. Sudah menjadi perkara kami sejak kecil. “; “Penyerlah adalah rahsia untuk penampilan solek saya tanpa makeup.” Marc Jacobs Kecantikan Dew Menurunkan Penyusun Gel Kelapa, $ 44, sephora.com; “Saya tidak pergi sehari tanpa makan pasta. Penne dengan sos vodka adalah kegemaran saya sepanjang masa. “; “Seluar jeans bermata tinggi membuat saya berasa seperti seorang wanita.” Hudson jeans, $ 195, nordstrom.com; “Dengan berus yang sangat kecil ini, anda boleh mendekati garis lash anda.” Marc Jacobs Beauty Feather Noir Ultra-Skinny Lash Discovering Mascara, $ 24, sephora.com.

Loading...