Zijn Drake en JLo Dating? Jennifer Lopez en Drake Dating Rumours

Update, 12/28: Jennifer Lopez en Drake hebben net brandstof toegevoegd aan de geruchten dat ze een item zijn. Vanmorgen vroeg plaatsten ze allebei foto’s op Instagram van de twee van hen die romantisch samen op de bank nestelden. Geen van beiden schreef een bijschrift, maar de ogen van Drizzy zeggen alles.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door champagnepapi (@champagnepapi) op

De foto volgt het nieuws dat JLo een $ 1 miljoen New Year’s Eve-optreden in Miami heeft afgewezen om met haar nieuwe beau rond te hangen. Ze weigerde op te treden om ‘persoonlijke familie tijd’ op te nemen, maar bronnen hebben dat aangenomen om te zeggen dat ze tijd doorbrengt met Drake in Vegas.

Het lijkt erop dat Rihanna geen fan is van het nieuwe paar. De zangeres, die Drake in een langdurige on-again-off-again relatie had gedateerd, zou naar verluidt Lopez hebben verlaten op Instagram nadat deze foto was geplaatst.

Maar het is nog steeds mogelijk dat de twee helemaal niet romantisch betrokken zijn – vertelde een bron Mensen de zanger en rapper maken eigenlijk samen muziek. (Net als Drake en Taylor Swift, wiens muzikale samenwerking begon als datinge geruchten ook.)

Oorspronkelijke bericht, 12/21: In een celebrity-romance die niemand dit jaar zag aankomen, lokken JLo en Drake dating-geruchten uit – of, zoals TMZ-bronnen het verwoordden, “het is slechts een kwestie van tijd”, voordat deze twee dingen officieel maken.

Nadat Drizzy vorige week op de residency show van Las Vegas in Las Vegas was gezien, deelden de twee later een selfie die ze backstage hadden gemaakt. Drake ondertitelde de foto: “�� <-------- lotta those," which, to be fair, seems like a perfectly innocent reaction for anyone taking selfie with jlo, but according tmz, the two have been spending time together since. drake even reportedly visited jlo's vegas show second in past week.

Bekijk dit bericht op Instagram

�� <-------- lotta those

Een bericht gedeeld door champagnepapi (@champagnepapi) op

Vervolgens, op maandagavond, huurde de rapper het Delilah-restaurant in West Hollywood voor een intiem diner met 20 gasten, waaronder JLo. TMZ meldt dat het paar naar verluidt samen aan muziek werkt en dat terwijl ze nog geen officiële afspraak hebben, “het vrij duidelijk in die richting gaat.”

Betekent dit dat we een Drake X Rihanna-muziek / liefdesrelatie van de rapper en JLo kunnen verwachten? Dat hopen we zeker…

beeld
Giphy

Loading...