Zie Meghan Markle en Prince Harry’s eerste officiële echtpaarportret

Twee dagen na het koninklijk huwelijk hebben Prince Harry en Meghan Markle (AKA de nieuwe hertog en hertogin van Sussex) hun officiële portretten vrijgegeven vanaf de grote dag. Ze werden neergeschoten door Alexi Lubomriski, die afgelopen december ook de verlovingsportretten van het stel fotografeerde in Frogmore House.

“De hertog en hertogin van Sussex willen graag iedereen bedanken die heeft deelgenomen aan de viering van hun bruiloft op zaterdag,” ondertekende Kensington Palace een foto van Harry en Meghan die samen op de trap zaten.

“Ze voelen zich zo gelukkig dat ze hun dag hebben kunnen delen met al diegenen die verzameld zijn in Windsor en ook met iedereen die de bruiloft op televisie heeft gadesproken in Groot-Brittannië, het Gemenebest en de rest van de wereld.”

De twee jonggehuwden zijn allemaal glimlachen en konden er niet gelukkiger uitzien.

beeld

Alexi Lubomirski

Ze poseerden ook voor een familiefoto in de Green Drawing Room in Windsor Castle, na de koetsprocessie na hun ceremonie.

Van achteren naar voren toont het portret: De Hertogin van Cornwall, Prins Charles, Prins Harry, Meghan Markle, Doria Ragland, Prins William, Prins Philip, Koningin Elizabeth II, Kate Middleton, Prinses Charlotte, Prins George en de rest van het paar bruidsmeisjes en paginajongens.

beeld

Alexi Lubomirski

En alsof de foto’s niet leuker konden worden, poseerde het stel ook voor een opname met hun schattige bruidsfeest. Naast George en Charlotte omvat de groep (niet in volgorde van uiterlijk): Florence van Cutsem, 3, Remi Litt, 6, Rylan Litt, 7, Ivy Mulroney, 4, Jasper Dyer, 6, en tweeling Brian en John Mulroney , 7.

We zijn absoluut geobsedeerd.

beeld

Alexi Lubomirski

Meghan en Harry zijn nog niet begonnen aan hun huwelijksreis. De twee vertragen de reis en gaan in plaats daarvan rechtstreeks naar het werk. Ze zijn klaar om hun eerste koninklijke verloving als getrouwd stel morgen bij te wonen op een tuinfeest ter ere van Prins Charles.

Loading...