Wie is Petra Collins? – Is Selena Gomez’s Friend Dating Justin Theroux?

Petra Collins is momenteel een van de grootste namen in de fotografie. Van haar muziekvideo’s tot haar fotoboeken en haar spreads in het tijdschrift, heeft Collins zich gevestigd als een veelgevraagde fotograaf, met vele winkels die haar de volgende grote “It Girl” noemden. Collins heeft vaak met grote namen gewerkt zoals Dakota Johnson, Selena Gomez en Barbie Ferreira; Gomez is eigenlijk een van haar beste vrienden. Dat is pas laat in twijfel getrokken, want Gomez heeft haar onlangs op Instagram ontvolkerd. Zou dat iets te maken kunnen hebben met Collins ‘nieuwe banden met Justin Theroux??

Hier is alles wat u moet weten over Petra Collins:

1) Ze was balletdanseres.

Voor Collins was ballet meer dan alleen een oefening of klas die ze nam. Het was een manier voor haar om zichzelf te uiten. Volgens Vanity Fair, ze verwondde haar knie toen ze 15 was, wat haar leidde naar haar liefde voor fotografie. “De artsen vertelden me dat ik nooit meer zou dansen”, vertelde ze Vanity Fair. “Mijn leven was een seconde voorbij en ik wist niet wat ik ging doen. Kunst was en is mijn grootste uitlaatklep. Ik zou waarschijnlijk sterven als ik het niet deed. ”

Bekijk dit bericht op Instagram

cuz ik ben dol op 70s / 80s binnenkort in de buurt �� DP @kevinhayden Set @mattjacksonmattjackson Styling @haleywollens Haar @braydon_nelson Make-up @susiesobol_makeup Nails @aliciatnails Score @juicejackal @northsixproductions

Een bericht gedeeld door Petra Collins (@petrafcollins) op

2) Ze begon al op jonge leeftijd met het maken van foto’s.

Collins groeide op in Toronto en raakte gefascineerd door fotografie toen ze nog een tiener was. “Ik begon met fotograferen toen ik 15 of 16 was,” vertelde ze fashionista. “Ik had altijd de behoefte om een ​​soort van kunst te maken om door het leven te komen, en fotografie is wat ik heb opgepikt.”

Bekijk dit bericht op Instagram

v oude foto die ik op de middelbare school heb genomen ��

Een bericht gedeeld door Petra Collins (@petrafcollins) op

3) Ze ging naar een alternatieve school.

Toen ze achttien was, maakte Collins het eindexamen van haar middelbare school af en moest ze naar een alternatieve school om het goed te maken. “Mijn familie had het zwaar en ik ben nooit naar school gegaan, ik had het erg moeilijk,” vertelde ze fashionista. “Het was een super dieptepunt in mijn leven.” Ze heeft ook gezegd dat haar dyslexie haar problemen met wiskunde en Engels veroorzaakte. “Ik schaamde me echt,” vertelde ze De New Yorker. “Ik voelde me dom en gewoon zo nutteloos.” Op de alternatieve school, vertelde Collins fashionista dat ze een kunstleraar vond die haar aanmoedigde om haar liefde voor fotografie na te streven. “Het hebben van een geweldige leraar en school heeft mij een beetje gered”, zei ze.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik heb nog een octrooi op 1 oktober op de middelbare school met geweldige dp @gnarlybangs ��cut short for insta obvi

Een bericht gedeeld door Petra Collins (@petrafcollins) op

4) Ze regisseerde enkele van je favoriete muziekvideo’s.

Volgens haar website, ze heeft videoclips geregisseerd zoals Carly Rae Jepsen’s “Boy Problems” en Lil Yachty’s “Keep Sailing” en “All In.” Haar grootste video in haar carrière tot nu toe is Selena Gomez’s “Fetish”. Ze heeft ook gewerkt aan videocampagnes voor Adidas, Nordstrom, Gucci en Bulgari.

5) Ze was ooit verbannen van Instagram.

In 2013 werd Collins verbannen van Instagram nadat ze een foto van zichzelf in een badpak had geplaatst waarop haar schaamhaar te zien was. Ze schreef voor Oester magazine, een internationaal modetijdschrift, over de ervaring: “Ik heb niets gedaan dat de gebruiksvoorwaarden schond. Geen naaktheid, geweld, pornografie, onwettige, hatelijke of inbreukmakende beelden “, schreef ze. “Wat ik wel had, was een beeld van MIJN lichaam dat niet voldeed aan de maatstaf van de vrouwelijkheid van de vrouw. Tot op dit moment had ik de druk om mijn lichaam te reguleren duidelijk gezien en gevoeld, maar nooit gedacht dat ik het letterlijk zou ervaren. ”

Bekijk dit bericht op Instagram

in mijn natuurlijke habitat �� door @monibelle

Een bericht gedeeld door Petra Collins (@petrafcollins) op

6) Ze ontwierp een controversieel T-shirt.

In samenwerking met illustrator Alice Lancaster ontwierp Collins een T-shirt waarin een vrouw masturbeerde tijdens haar menstruatie, iets dat wijdverspreide aandacht kreeg – en kritiek op Tijd. “Ik besloot om een ​​super-taboe-onderwerp op een t-shirt te zetten om het voor iedereen zichtbaar te maken,” vertelde ze het tijdschrift. “We hebben geleerd om onze menstruatiecyclus te haten en zelfs om masturbatie te verbergen.”

7) Ze heeft al drie boeken gepubliceerd.

Naast werk in galerieën in New York, Europa en Azië, heeft Collins ook drie boeken gepubliceerd. Haar eerste, ontlading, kenmerkt haar werk van 2008 tot 2014. Haar tweede boek, zuigeling, beschikt over werk van meer dan 30 artiesten die op haar website The Ardorous zijn opgenomen, die ze ‘een platform voor vrouwelijke kunstenaars met individuele en samenwerkingsprojecten tussen een collectief van vrouwelijke creatieve professionals’ noemt, allemaal vol vuur maar met een unieke artistieke stijl en stem. “Haar nieuwste boek, Meerderjarig worden, bevat haar meest recente werk en bevat foto’s van recente campagnes en essays die ze heeft geschreven over haar vroege leven in Toronto.

Bekijk dit bericht op Instagram

�� door @chadwicktyler �� by @zaraeloise

Een bericht gedeeld door Petra Collins (@petrafcollins) op

8) Selena Gomez heeft haar recentelijk ontvolgd op Instagram.

Er is geen woord over de oorzaak van de gevolgen tussen Selena Gomez, die vaak heeft samengewerkt met Collins sinds ze elkaar ontmoetten tijdens een fotoshoot voor Wonderland. Op 13 maart ontsloot Gomez Collins, volgens ELLE.com. Een paar dagen later ontsloot Gomez ook verschillende andere vrienden in de app, aldus Cosmopolitan.com. De twee waren goede vrienden en Collins noemde zelfs “Fetish” als een favoriet lied van haar, volgens De Wall Street Journal. Volgens ELLE.com zijn ze vorige maand voor het laatst samen gezien tijdens de New York Fashion Week.

Bekijk dit bericht op Instagram

zo eindeloos dankbaar dat je dit hebt kunnen aansturen, @selenagomez voor het feit dat je zo’n slechte vrouw bent.

Een bericht gedeeld door Petra Collins (@petrafcollins) op

9) Tabloids hebben haar onlangs gelinkt aan Justin Theroux.

De Dagelijkse mail heeft gerapporteerd dat Justin Theroux Collins is na het splitsen van Jennifer Aniston. Maar Collins heeft Theroux al een tijdje gekend en zelfs voor hem gefotografeerd Vogue L’Oumo in 2017. Vorige maand plaatste Theroux een foto van hen beiden op Instagram, met t-shirts van Adam Selman. In zijn eerste functie sinds hij het uitmaakte met Aniston, noemde Theroux ook Selena Gomez, mogelijk vanwege haar vriendschap met Collins.

Bekijk dit bericht op Instagram

@adamselman ������ overname door @petrafcollins ��

Een bericht gedeeld door @ justintheroux op

Loading...