Sofia Vergara’s zoon Manolo maakt zijn modelleringsdebuut – Sofia Vergara Zoon Manolo Gonzalez Vergara Modellering

Sofia Vergara heeft in het verleden haar zoon Manolo Gonzalez Vergara op rode lopers laten zien, maar nu stapt hij alleen in de wereld van het modelleren.

De 24-jarige debuteert in een redactioneel geïnspireerd door de films van de Spaanse regisseur Pedro Almodóvar voor Papier tijdschrift. De Moderne familie actrice nam naar Instagram om een ​​foto te delen van de shoot van Manolo naast model Stevie DeFelice met een ronde van klappende hand emoji’s.

Bekijk dit bericht op Instagram

http://bit.ly/2hI420D @papermagazine @manologonzalezvergara ����

Een bericht gedeeld door Sofia Vergara (@sofiavergara) op

Niet verwonderlijk, de genenpool hier is sterk en Manolo heeft zeker de mooie looks van zijn moeder geërfd. En hoewel we een toekomst kunnen zien in het modelleren van de jongere Vergara, regisseert hij momenteel ook zijn eigen korte film, Post mortem, die hij op Instagram heeft gedocumenteerd:

Bekijk dit bericht op Instagram

Act One, Scene One:: Gregor Samsa werd op een ochtend wakker om te ontdekken dat hij was getransformeerd in een gigantische kakkerlak ….. Nee, te goed. #PostMortem

Een bericht gedeeld door Manolo Gonzalez Vergara (@manologonzalezvergara) op

Of hij nu voor of achter de camera staat, het lijkt erop dat we veel kunnen verwachten van deze ongelooflijk knappe ster in de maak.

Loading...