Selena Gomez en Justin Bieber zijn “exclusief” – Selena Gomez en Justin Bieber daten opnieuw

Selena Gomez en Justin Bieber hebben niet alleen hun jarenlange romance nieuw leven ingeblazen, maar ze zijn nu ook ‘exclusief’, vertelde een bron Entertainment vanavond. Dus knijp jezelf – Jelena is terug en het is de real deal.

Maar fans van het paar hebben dit waarschijnlijk al uitgezocht, vooral nadat het herenigde echtpaar woensdagnacht in het openbaar werd gekust. Gomez juichte de Canadese zanger toe tijdens zijn hockeywedstrijd en werd hem later gezien als een knuffel bij de ijsbaan. Ze bracht ook haar hond Charlie mee, die ze adopteerde met haar vroegere vriend, The Weeknd.

“Ze zijn echt heel blij en genieten samen van deze tijd. Ze zijn in de loop van de jaren enorm gegroeid en zijn blij dat ze weer contact hebben gemaakt”, vertelde een bron. ET van het paar. Twee weken geleden werd voor het eerst gemeld dat het on-en-off-duo officieel weer bij elkaar was. Het nieuws kwam nadat de twee waren samengekomen op een aantal uitstapjes, waaronder een fietstocht, een vriendelijk ontbijt en nog een van de hockeyspellen van Bieber..

beeld

Bieber en Gomez fietsen samen in LA nadat haar breuk met The Weeknd was aangekondigd.
Startraks

Eagle-eyed Selenators merkten ook op dat de ster Onlangs de The Last stopte, wiens echte naam Abel Tesfaye is, op Instagram. (Maar ze volgt Bieber ook niet.) Toen hun uiteenvallen op 30 oktober werd gemeld, vertelde een bron Mensen dat ze nog steeds “in contact” waren, en ongeveer een week geleden was ze nog steeds in de gunst Tesfaye’s foto’s op de app. Het lijkt erop dat de dingen sindsdien zijn veranderd.

Ondertussen lijkt Tesfaye zich opnieuw te hebben verbonden met zijn beroemde ex, Bella Hadid, maar ze zijn niet aan het daten. Dingen zijn misschien niet romantisch, maar ‘er zijn nog steeds gevoelens’, vertelde een insider Mensen. ‘Abel is nooit opgehouden met Bella lief te hebben.’

Tot nu toe hebben Gomez en Bieber hun relatie-status nog niet publiekelijk bevestigd, maar die kus gaf het sowieso toch weg.

Loading...