Samantha Bee verontschuldigt zich voor haar Ivanka Trump Slur: “I Crossed a Line”

Samantha Bee heeft een verontschuldiging aangeboden na een controversiële monoloog over haar late-night talkshow, waarin ze een vulgariteit gebruikte om Ivanka Trump te beschrijven.

“Ik wil mijn oprechte excuses aanbieden aan Ivanka Trump en mijn kijkers voor het feit dat ze een kortingsactie op mijn show heeft gebruikt om haar vannacht te beschrijven,” zei Bee in een verklaring van donderdag The Daily Beast. “Het was ongepast en niet te verontschuldigen, ik stak een grens over en ik heb er diep spijt van.”

Tijdens de aflevering van woensdag Volledige frontale met Samantha Bee, Bee beëindigde een segment over de behandeling van illegale immigranten door de Trump-administratie door Ivanka Trump te vertellen “iets aan de immigratiepraktijken van uw vader te doen”, en noemde haar een “futloze c’t”.

De opmerking trok al snel verontwaardiging uit de conservatieve media en uit het Witte Huis, met perssecretaris Sarah Huckabee Sanders die het veroordeelde als “gemene en gemeene [Bee’s] walgelijke opmerkingen en show zijn niet geschikt voor uitzending en executives bij Time Warner en TBS moet aantonen dat zulke expliciete griezeligheid over vrouwelijke leden van deze administratie niet op haar netwerk wordt toegestaan. “President Trump nam op Twitter typisch de suggestie om Bee te ontslaan:

Per The Hollywood Reporter, twee adverteerders kondigden plannen aan om sponsoring te halen uit Bee’s show. AutoTrader.com zei donderdag op Twitter dat “de opmerkingen van Samantha Bee aanstootgevend en onaanvaardbaar waren en niet de mening van ons bedrijf weerspiegelen”, aldus het merk op Twitter. “Als gevolg hiervan hebben we onze sponsoring van opgeschort Volledige frontale met Samantha Bee.”

Later op donderdag bracht State Farm een ​​vergelijkbare verklaring uit: “Als onderdeel van onze totale reclame met TBS is onze advertentie gisteravond verschenen.” Het vervolgde: “We hebben TBS gevraagd onze advertenties in het programma op te schorten en eventuele toekomstige plaatsingen te herzien.We evalueren voortdurend programma’s om te zorgen voor aanpassing aan onze programmeerrichtlijnen en merkwaarden.”

Loading...