Reese Witherspoon zegt dat het verlaten van een beledigende relatie haar volledig heeft veranderd

Reese Witherspoon heeft de uitdagingen aangepakt die ze tegenkwam toen ze een gewelddadige relatie overwon tijdens een gepassioneerd interview met Oprah Winfrey.

De actrice werd door haar gevraagd Rimpel in de tijd co-ster wat de moeilijkste beslissing die ze ooit heeft genomen geweest is om haar lot te vervullen, als onderdeel van Winfrey’s Super Soul Sunday.

“Voor mij waarschijnlijk verlaten van een onrechtmatige relatie,” antwoordde Witherspoon.

De actrice zei dat ze “psychologisch en verbaal” misbruik had gepleegd bij verschillende gelegenheden tijdens haar vorige relatie, en haar breekpunt had gedeeld toen ze de kracht opriep om weg te lopen.

“Een lijn werd getrokken in het zand en het werd gekruist,” vervolgde ze tijdens het interview, waarin ook actrice en komiek Mindy Kaling zaten..

Reese Witherspoon and Oprah Winfrey

Getty Images

“En mijn brein schakelde gewoon over en ik wist dat het heel moeilijk zou worden, maar ik kon gewoon niet verder.”

Witherspoon onthulde dat het verlaten van haar veranderde wie ze was “op een cellulair niveau”, en excelleerde haar ambitie en drive omdat het bijna haar hele gevoel van eigenwaarde wegnam.

“Ik was jong en ik was heel jong,” vertelde ze. “Ik zou nooit de persoon kunnen zijn die ik nu ben.

“Ik was ook een ander persoon. Het veranderde wie ik was op een cellulair niveau – het feit dat ik voor mezelf opkwam.

groot little lies

HBO

“Niemand die die situaties verlaat, is gemakkelijk … Het is met zelftwijfel gedaan, vooral als iemand je zelfrespect schaadt.

“Ik had geen zelfrespect en nu ben ik een andere persoon.”

De 41-jarige ster ging verder met te zeggen dat haar ervaring onderdeel was van de reden die ze maakte Big Little Lies, en hoe al haar vrouwelijke co-sterren waren beïnvloed door misbruik in een of andere vorm.

“Er was een scala aan ervaringen, maar er was geen vrouw daar die niet was aangetast door mishandeling, niet een van die vrouwen,” zei Witherspoon. “En daarom hebben we besloten om die show te maken.”

Bekijk dit bericht op Instagram

Onze cover meisjes in maart: @Oprah, @reesewitherspoon, & @mindykaling. De NIEUWE superhelden praten over seksisme op het scherm en uit, en maken een pad naar pariteit. Link in bio voor een volledig interview✨ #WrinkleInTime (��: @ruvenafanador)

Een bericht gedeeld door O, The Oprah Magazine (@oprahmagazine) op

Witherspoon, Winfrey en Kaling sieren ook de cover van O magazine, waarin zij de huidige # MeToo-beweging en het Time’s Up-initiatief bespreken.

Loading...