Prins William maakte een grapje over onkruid tijdens een bezoek aan de luchthaven

Prins William’s vader maakt grapjes en slaat weer toe. Tijdens een officieel bezoek aan het International Logistics Centre van Royal Mail op Heathrow Airport grapte de hertog van Cambridge over de drugs die werden onderschept en vastgehouden in de fabriek, die pakketten van pakketten cannabis, MDMA en cocaïne bevatten, volgens De dagelijkse mail‘s koninklijke correspondent, Rebecca English.

“We kunnen beter uitstappen voordat we een drugstest hebben!” zei de prins naar verluidt. Goede, Wills.

De Duke Of Cambridge Visits Royal Mail's International Logistics Centre

Getty ImagesWPA-pool

De reden voor William’s reis naar de luchthaven had echter niets met substanties te maken. Hij was op bezoek om te zien hoe United for Wildlife, een alliantie van natuurbehoudsgroepen, werkt aan het beëindigen van de handel in wilde dieren. Tijdens zijn rondleiding liet de prins uit de eerste hand zien hoe leden van de Task Force illegale items in de post inspecteren.

Een deel van de inbeslaggenomen inventaris bestond uit vlinders, krokodillenleer en ivoorkleurige kettingen, tweeted Kensington Palace. Vorig jaar greep de Britse grenswacht 139 ivoren items – waaronder biljartballen, haarborstels en gesneden voorwerpen – via de Royal Mail Postal Services.

De hertog ontving zelfs een herdenkingsset van postzegels voor zijn bezoek.

Koninklijke fans zijn misschien wel bekend met de suffe humor van Prince William. Toen het nieuws over het engagement van prins Harry brak, grapte de hertog van Cambridge: “Voor mij persoonlijk, ik hoop dat dit betekent dat hij uit mijn koelkast blijft en hem zal stoppen met het scharrelen van mijn eten, wat hij de laatste jaren heeft gedaan.”

En vorig jaar tijdens een andere gebeurtenis, maakte hij licht van zijn haarverlies. “Ik heb niet veel haar, ik kan je niet veel zaken geven,” zei hij tegen een kapper.

Loading...