Prins Harry woonde een bruiloft bij met een gat in zijn schoen en we hebben het totaal gemist

Ja, zelfs royals hebben versleten kleding. Voorbeeld: Prince Harry’s geliefde kledingschoenen. Terwijl de hertog en hertogin van Sussex op zaterdag het huwelijk van een vriend bijwoonden, kleedde Harry zich mooi voor de ceremonie, maar fans merkten dat er een traan was aan de onderkant van zijn linker schoenzool.

Charlie Van Straubenzee Wedding

Getty ImagesMark Cuthbert

Charlie Van Straubenzee Wedding

Getty ImagesMark Cuthbert

Het is onduidelijk hoe de garderobe storing tot stand kwam, maar het leek Harry niet te storen. Hij glimlachte allemaal terwijl hij met Meghan Markle naar de locatie arriveerde en ging als beste man dienen voor de bruidegom, zijn oude vriend Charlie van Straubenzee.

Zoals kosmopolitisch wijst erop dat dit niet de eerste keer was dat prins Harry zijn versleten schoenen droeg. Hij was eerder gezien toen hij de verscheurde zolen droeg in april, toen hij en Meghan de 25-jarige herdenkingsdienst bijwoonden voor Stephen Lawrence.

25e Anniversary Memorial Service To Celebrate The Life And Legacy Of Stephen Lawrence - April 23, 2018

Getty ImagesNeil Mockford

Af en toe zag de hertog van Sussex er keurig uit in zijn rok, vest, krijtstreepbroek en zonnebril. Bovendien waren koninklijke fans waarschijnlijk niet gefixeerd op Harry’s schoenen toen de meest stijlvolle gast op de bruiloft zijn plus-één was.

De hertogin van Sussex kwam naar de ceremonie in een marine Club Monaco-jurk met een ingebouwde veelkleurige plooirok. Ze nam een ​​accessoire in met een Philip Treacy-hoed die paste bij haar jurk, een gestructureerde handtas en haar go-to-Aquazzura-pumps..

Charlie Van Straubenzee Wedding

Getty ImagesAntony Jones

De wedding cameo van Harry en Meghan is misschien hun laatste publieke optreden sinds het paar een redelijk leeg schema voor augustus heeft. Vervolgens wordt van hen verwacht dat ze de koningin bezoeken in Balmoral Castle in Schotland tijdens hun downtime. Hoe groot is de kans dat de schoenen van prins Harry gerepareerd worden tegen de tijd dat hij in huis van oma komt?

Loading...