Oprah Winfrey gaf Meghan Markle’s moeder de zoetste cadeaus – Oprah Winfrey Doria Ragland’s Friendship

Meghan Markle en prins Harry’s koninklijke bruiloft bracht meer mensen samen dan alleen de bruid en bruidegom. De bruiloft zou een mooie vriendschap hebben geïnitieerd tussen Oprah Winfrey en de moeder van Markle, Doria Ragland..

Volgens Winfrey bracht Ragland een middag met haar door bij haar thuis voor het evenement, en op maandag sprak de mediamagnaat met Entertainment vanavond op de première voor haar nieuwe serie, Liefde is, over hun leuke dag samen.

beeld

Oprah op het koninklijk huwelijk
Getty Images

‘Het verhaal was dat Meghan’s moeder naar mijn huis was gekomen en ze was beladen met cadeaus,’ zei Winfrey. “Weet je wat de geschenken waren? Ten eerste, ze is geweldig in yoga, dus ik zei: ‘Breng je yogamat en je sluipt voor het geval we gewoon willen doen yoga op het gazon.’ Dus een van de tassen was een yogamat en de andere was lunch. ‘

In feite beschreef Markle in een Tig-bericht uit 2014 getiteld ‘Liefdesbrief’ haar moeder met het volgende: ‘Dreadlocks, neusring, yogadocent, maatschappelijk werker, vrije geest, liefhebber van chips en citroentaartjes,’ Stad en land rapporten.

beeld

Ragland kijkt naar haar dochter en knoopt de knoop in de St. George’s Chapel
Getty Images

Winfrey haalde de yoga gedeeltelijk naar beneden, maar aardappelchips en citroentaartjes waren geen onderdeel van de vergelijking. In plaats daarvan zei de tuinliefhebber dat ze Ragland kumquats gaf, wat ook toevallig een favoriet is van de moeder van Markle.

“Ze zei: ‘Ik ben dol op kumquats,’ en ik zei: ‘Ik heb een kumquat-boom! Wil je wat kumquats?’ Dus het was een mand met kumquats, mensen, ‘zei Winfrey ET. “Voor alle mensen die zeiden dat ik haar cadeaus kreeg en ik probeer haar om te kopen voor een interview, waren het kumquats. Als kumquats je een interview kunnen geven, ben ik er helemaal voor!”

Loading...