Natalie Portman wordt lid van Instagram – Natalie Portman’s Instagram

Natalie Portman was volledig afwezig van sociale media (geen Facebook, geen Twitter, niets), maar dat veranderde allemaal toen ze deze week op Instagram kwam. Volg haar op @nportofficial.

De Oscar-winnaar heeft haar ‘enige sociale media-account’ opgezet, zoals haar bio stelt, om Time’s Up te promoten, een initiatief van 300 Hollywood-vrouwen om seksuele intimidatie op het werk in het hele land te bestrijden, ongeacht de branche. Portman deelde een missie voor de organisatie als haar eerste foto op de app.

“De tijd dringt aan op stilte, de tijd is rijp om te wachten, de tijd is gekomen om discriminatie, intimidatie of misbruik te tolereren”, ondertitelde ze de post en moedigde haar volgelingen aan om te schenken aan het Legal Defence Fund van de organisatie..

Time’s Up werd geïntroduceerd in The New York Times op maandag, met honderden actrices, vrouwelijke regisseurs, schrijvers, producers, agenten en filmexecs achter de oorzaak. Reese Witherspoon, Shonda Rhimes, Eva Longoria, Blake Lively, Emma Stone en Michelle Obama’s voormalige stafchef, Tina Tchen, zijn een paar van de leden.

De doelen omvatten het maken van wetten om bedrijven te straffen die “aanhoudende pesterijen tolereren”, die studio’s en talentagentschappen dwingen “gelijkheid tussen mannen en vrouwen te bereiken”, en een juridisch defensiefonds opzetten ten voordele van kansarme vrouwen die de juiste ondersteuning of vertegenwoordiging missen om zichzelf tegen seksuele activiteiten te beschermen wangedrag op het werk. Het fonds heeft al meer dan $ 14 miljoen van zijn doel van $ 15 miljoen. SCHENK HIER

De leden vroegen vrouwen ook om op 12 januari zwart te dragen voor de Golden Globes om het bewustzijn te vergroten.

beeld

Portman draagt ​​zwart bij de Golden Globe Awards 2006
Getty Images

Nu Portman op Instagram staat, verwacht niet dat ze je feed met #NoFilter selfies of benijdenswaardige vakantiefoto’s overspoelt – de actrice waardeert haar privacy.

“Ik blijf persoonlijk weg van sociale media, want als je al veel aandacht hebt, wordt privacy het meest waardevolle, luxueuze ding, en het voelt leuk om dat kleine hoekje voor mezelf te houden,” legde ze uit. Marie Claire in 2016.

“Het idee van beroemdheden verandert tegenwoordig, maar ik denk dat het gevaarlijk is om jezelf te zien als een merk in plaats van als een persoon,” voegde ze eraan toe. “Ik probeer trouw te blijven aan mezelf en hopelijk projecteert het een beeld, zodat mensen kunnen begrijpen wie ik ben van ver.”

Loading...