Miley Cyrus en Liam Hemsworth zouden misschien niet ooit trouwen – maar ze zijn nog steeds verloofd

Nee, Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn nog niet uit elkaar, maar ze haasten zich niet om de knoop door te hakken. Volgens een nieuw rapport van TMZ, “naar het altaar gaan is niet belangrijk en het kan zelfs nooit gebeuren” voor het paar.

Bronnen vertelden de site dat “de formaliteit van het huwelijk niet belangrijk is” voor Hemsworth en Cyrus. Het paar concentreert zich echter op het houden van elkaar, samen gelukkig zijn, en genieten van elkaars gezelschap, per TMZ.

“Ze zijn allebei super chill en geaard, ze zijn perfect voor elkaar”, vertelde een bron aan de outlet.

Bekijk dit bericht op Instagram

Mijn kleine engel en ik.

Een bericht gedeeld door Liam Hemsworth (@liamhemsworth) op

Het nieuws arriveert bijna drie weken na het uiteenvallen van de geruchten rond het langdurige aan-en-uit koppel. Roddel afkomstig van OK! Australië suggereerde dat het paar hun verloving beëindigde na meningsverschillen over het huwelijk en kinderen.

De speculatie werd echter snel stopgezet nadat fans het duo zagen samen reizen, en nadat Hemsworth een Instagram video van hem en Cyrus had gedeeld in de auto.

Hemsworth, 28, en Cyrus, 25, raakten verloofd toen hij 22 was en zij 19 was, E! Nieuws rapporten. Hemsworth verdedigde eerder al verloofd op jonge leeftijd. “Ik denk niet dat dat impulsief was, dat was een goed doordacht idee,” vertelde hij Australian News Corp. van het voorstel in 2016.

Bekijk dit bericht op Instagram

Happy valentines ��

Een bericht gedeeld door Liam Hemsworth (@liamhemsworth) op

Hoewel ze misschien niet van plan zijn om aan de haak te slaan, draagt ​​Cyrus haar verlovingsring nog altijd als een teken van toewijding, TMZ rapporten. In feite is een bron verteld Entertainment vanavond dit jaar: “Ze had haar ring gespeeld en wilde dat hij zijn liefde en toewijding op dezelfde manier liet zien, hun vrienden verwijzen naar hun ringen als ‘belofte ringen’ en Liam en Miley zijn daar allebei goed in. ‘

Loading...