Meghan Markle & Prince Harry’s Engagement-foto gerecreëerd door Priyanka Chopra en Nick Jonas

Priyanka Chopra’s verloving met Nick Jonas is goed gedocumenteerd, net als haar hechte vriendschap met de hertogin van Sussex, Meghan Markle. En nu is het Chopra gelukt om de fotografische fotoshoot van prins Harry en Meghan opnieuw na te maken, dankzij fotograaf Alexi Lubomirski.

Fanaccount @when_harry_met_meghan ving de overeenkomsten op Instagram:

Bekijk dit bericht op Instagram

Houd van dit !!!! BFF’S en @alexilubomirski #priyankachopra #nickjonas #meghanMarkle #PrinceHarry #engagement #duchessofSussex #duchessmeghan #friends #love

Een bericht gedeeld door The Duke & Duchess of Sussex (@when_harry_met_meghan) op

Dit weekend waren Chopra en Jonas aanwezig bij de NYFW-show van Ralph Lauren, ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van de ontwerper. Naast het feit dat het onmogelijk geliefd was bij het evenement, poseerden Chopra en Jonas ook voor een romantische fotoshoot met Lubomirski, die verantwoordelijk was voor de verlovingsfoto’s van Harry en Meghan.

Spiegelende Prince Harry en Meghan’s poseert precies, Jonas zat op een stoel, terwijl Chopra leunde op haar verloofde en toonde haar prachtige verlovingsring. Het is duidelijk dat Chopra’s vriend, de hertogin van Sussex, een belangrijke invloed op de Quantico actrice:

Bekijk dit bericht op Instagram

@nickjonas en @priyankachopra op @ralphlauren 50ste verjaardagshow gisteravond in #NYFW …….. Wat een geweldige eer om al deze geweldige mensen in één nacht te fotograferen! Bedankt Ralph en het hele team !!! #RalphLauren # RL50 ���� #nickjonas #priyankachopra

Een bericht gedeeld door Alexi Lubomirski photo (@alexilubomirski) op

Wanneer ze naast het origineel worden bekeken, is Lubomirski’s inbreng in beide foto’s duidelijk:

Bekijk dit bericht op Instagram

Prins Harry en mevrouw Meghan Markle hebben ervoor gekozen om deze officiële portretfoto vrij te geven om hun betrokkenheid te markeren. De foto werd eerder deze week gemaakt door fotograaf @alexilubomirski in Frogmore House, Windsor.

Een bericht gedeeld door Kensington Palace (@kensingtonroyal)

Lubomirski diende ook als fotograaf op het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle in mei 2018, en was verantwoordelijk voor het vastleggen van zowel de formele als informele foto’s van het paar op de dag. Als je bedenkt hoe perfect Lubomirski’s shot van Chopra en Jonas is, moet je je afvragen of hij ze ook op hun trouwdag fotografeert.

Bekijk dit bericht op Instagram

De hertog en hertogin van Sussex hebben drie officiële foto’s vrijgegeven van hun trouwdag. Deze foto van de hertog en hertogin met de bruidsmeisjes en de paginajongens is gemaakt door fotograaf @alexilubomirski in The Green Drawing Room of Windsor Castle #RoyalWedding

Een bericht gedeeld door Kensington Palace (@kensingtonroyal)

Bekijk dit bericht op Instagram

De hertog en hertogin van Sussex willen graag iedereen bedanken die heeft deelgenomen aan de viering van hun bruiloft op zaterdag. Ze voelen zich zo gelukkig dat ze hun dag hebben kunnen delen met al diegenen die verzameld zijn in Windsor en ook met iedereen die de bruiloft op televisie heeft gekeken in het Verenigd Koninkrijk, het Gemenebest en de rest van de wereld #RoyalWedding

Een bericht gedeeld door Kensington Palace (@kensingtonroyal)

Chopra en Jonas hebben vorige maand hun verloving aangekondigd, na een ogenschijnlijk wervelende romance. Ze ontmoetten elkaar voorafgaand aan het bijwonen van de 2017 Met Gala samen, waar beiden werden gekleed door Ralph Lauren. In die tijd ontkenden Chopra en Jonas beiden dat de gezamenlijke verschijning romantisch was.

Loading...