Meghan Markle onthult dat ze opgeeft met acteren – Meghan Markle opent de deur met stoppen met handelen

De bevestiging van vandaag van Meghan Markle en de betrokkenheid van Prins Harry was een broodnodig stukje puur gelukkig nieuws. Maar het is ook bitterzoet voor fans van het langlopende Amerikaanse drama van Markle Pakken. Na zeven seizoenen op de show, gaat Markle weg om een ​​full-time royal te worden.

Tijdens het eerste gezamenlijke interview van het paar, dat vanmiddag op de BBC werd uitgezonden, legde Markle uit waarom ze de beslissing nam om te stoppen met acteren. “Wat echt heel spannend was, omdat we hier over praten als de overgang van mijn carrière … is dat de oorzaken die erg belangrijk voor me zijn geweest, ik nog meer energie kan richten op,” zei ze. “Je beseft dat als je toegang hebt, of een stem waar mensen naar willen luisteren, het [veel komt] met een verantwoordelijkheid die ik serieus neem.”

Markle voegde eraan toe dat ze enthousiast was om meer te leren over verschillende gemeenschappen en organisaties in het Verenigd Koninkrijk, “die werken aan dezelfde oorzaken waar ik altijd enthousiast over was.”

Gevraagd naar het besluit om haar carrière op te geven, antwoordde ze: “Ik zie het niet als iets opgeven. Ik zie het gewoon als een verandering. Het is een nieuw hoofdstuk. Houd er rekening mee dat ik aan mijn show heb gewerkt. Zeven jaar lang hadden we het geluk dat we dat soort levensduur hadden. “Voor mij, toen we de 100-afleveringsmarkering bereikten, dacht ik: ik heb dit vak aangevinkt en ik ben echt trots op het werk dat we daar hebben gedaan en nu is het tijd om als een team met [Harry] te werken. “

Veel van Markle’s Pakken co-sterren hebben vandaag hun felicitaties verstuurd naar het gelukkige paar op sociale media; je kunt ze hier allemaal lezen.

Loading...