Meghan Markle is niet verplicht om panty’s te dragen als een koninklijk familielid

Tijdens het bijwonen van een uitvoering van Hamilton gisteren in Londen verbaasde Meghan Markle zich in een zwarte smokingjurk van Judith en Charles. Samen met het kijken ongelooflijk chic, de mini-jurk ook gemaakt voor de perfecte gelegenheid om te pronken met haar panty’s zonder benen.

beeld

REX / Shutterstock

Dit stelde natuurlijk meteen de vraag: “verbreekt ze het koninklijk protocol?” Vanwege de voorliefde van koningin Elizabeth II en Kate Middleton voor naakte kousen, is het lang geleden dat vrouwen van de koninklijke familie ‘verplicht’ zijn om panty’s te dragen voor openbare gelegenheden. Maar dat is helemaal niet het geval.

“Er zijn geen regels voor koninklijke vrouwen met betrekking tot panty.Terwijl de meeste vrouwen (koninklijke of gewone) pantyhouse dragen met pakken of jassen voor een goede slanke lijn, is dit niet vereist door enig decreet van de koningin,” koninklijke expert en Royal Musings blog oprichter Marlene Koenig onthuld aan BAZAAR.com.

Hoewel Meghan deed draag een paar naaktlegging voor haar eerste openbare verschijning na haar huwelijk met prins Harry, ze heeft er meestal voor gekozen om zonder kousen te gaan. Van de denim Carolina Herrera-jurk die ze droeg om Harry te zien spelen met polo aan de mouwloze Nonie-geuljurk die ze droeg aan het honderdjarige bestaan ​​van Nelson Mandela, is de hertogin van Sussex deze zomer met blote benen naar verschillende uitstapjes gegaan – niet alleen tijdens de prestaties van afgelopen nacht Hamilton.

De Duke & Duchess of Sussex Visit The Nelson Mandela Centenary Exhibition

Meghan koos er ook voor om in juli geen panty te dragen met deze trench-jurk.
Mark Cuthbert

Kate Middleton daarentegen draagt ​​vrijwel altijd nude-kousen. Er zijn echter verschillende openbare gelegenheden geweest, toen de hertogin van Cambridge ervoor koos om met blote benen te gaan-verder bewijzend dat Meghan besluit om geen maillot te dragen is echt niet zo opstandig van een koninklijke zet..

beeld

Kate Middleton gaat panty-vrij.
Getty Images

Zaak gesloten.

Loading...