Meghan Markle droeg een bodysuit voor haar repetitiediner – Meghan Markle bodysuit

Meghan Markle en prins Harry kwamen gisteren naar Windsor Castle voor introducties van voorhuwelijkse familie (de moeder van Meghan, Doria Ragland, was gepland om met de koningin over thee te worden voorgesteld) en voor hun huwelijksrepetitie. De verlovingsring van Meghan straalde schitterend uit de achterkant van haar en Harry’s auto, net als verbluffende diamanten oorbellen van een van haar favoriete Engels-draaiende Canadese merken, Maison Birks. De oorbellen, die voor $ 12.000 worden verkocht, waren niet het meest schokkende onderdeel van Markle’s pre-bruiloftensemble – noch was haar adembenemende Cleave & Company verlovingsring.

beeld

MEGA

beeld

Hoffelijkheid

Maison Birks “Snowstorm” oorbellen in wit goud, $ 12.000, maisonbirks.com.

Meghan Markle arriveerde in Windsor Castle in wat een echte blouse leek te zijn, maar wat eigenlijk een goed en goed bodysuit van TUXE Bodywear was. Heel erg zoals haar verschijning in een eenvoudig wit overhemd tijdens haar eerste openbare verschijning met Harry bij de Invictus-Spelen, waar zij (het overhemd van haar echtgenoot) Misha Nonoo’s “Echtgenoot” droeg, kan dit bodysuit een geheime betekenis ook hebben. Het blouse-meets-bodysuit, waarvan we zeker weten dat het is afgetopt met een perfect op maat gemaakte zwarte broek per Meghan’s kenmerkende stijl, wordt eigenlijk het “Boss” -pak genoemd.

beeld

Met dank aan Net-a-Porter

TUXE Bodywear “Boss” crêpe de chine bodysuit, $ 280, net-a-porter.com SHOP NU

Markle is de laatste tijd onder een ton druk geweest, met nieuws over haar vader’s on-again, onaangename verschijning op de bruiloft die de krantenkoppen haalt, haar halfzus en halfbroer lanceren aanvallen op haar relatie vanuit hun thuisstad in de Verenigde Staten en de aanloop naar een ongelooflijk openbare trouwdag. Maar als haar styling en subtiele modewoorden een indicatie zijn, heeft Meghan dit. Haar look (zoals verwacht) lijkt ladylike en elegant – en het is, met een beetje rand naar binnen gegooid voor een goede maatregel.

beeld

MEGA

Markle’s affiniteit met slanke, scherpe silhouetten, goede afstemming en basisprincipes van kwaliteit komt op de tweede plaats na haar liefde voor het ontdekken van nieuwe, undergroundmerken om haar uiterlijk mee vorm te geven. In tegenstelling tot haar koninklijke tegenhangers, heeft ze de neiging om te kiezen voor jonge merken om mee samen te werken, meestal uit Canada, waar ze 7 jaar lang was toen ze filmde Pakken, of uit het Verenigd Koninkrijk en Australië. Sinds haar verloving met Harry heeft ze de reputatie gekregen om merken als Line the Label (die haar verlovingsaankondiging maakte), Oroton, Strathberry, Smyth, Maison Birks en meer op de kaart te zetten, hun productinventaris uit te delen en soms hun e-commerce sites.

Hopelijk is de pre-wedding styling van Markle een folie voor wat we morgen in de St. George’s Cathedral langs het gangpad kunnen verwachten. Als Markle van plan is deze elegantie-met-een-stijl voort te zetten tijdens haar huwelijksweekend, zijn royals en modefans toe aan enkele moordende looks met spannende wendingen op traditie.

Loading...