Maak je geen zorgen: Barack Obama en Joe Biden zijn nog steeds beste vrienden

Angst niet – de bromance van Barack Obama en Joe Biden gaat nog steeds goed. Hoewel we het paar niet samen in het openbaar hebben gezien sinds ze het Witte Huis hebben verlaten, verzekert de stafchef van de voormalige president dat het duo nog steeds in de buurt is.

“De bromance gaat door, het is nog niet afgelopen,” vertelde Anita Decker Breckenridge, die van 2011 tot 2017 voor Obama werkte, Mensen. Ze voegde eraan toe dat de voormalige POTUS en VP nog altijd met elkaar praten en elkaar zien. ‘Ik bedoel, ze hebben acht jaar lang elke week geluncht’, zei ze en ze herinnerden zich hun tijd in het Witte Huis.

beeld

Obama en Biden bij de inauguratie van Donald Trump op 20 januari.
Getty Images

Na de inauguratie van Trump in januari, de eerste keer dat Obama en Biden elkaar zagen na hun vertrek was het een low-key feest ter ere van de nieuwe kantoren van de Obamas in West End, Washington D.C..

“De vice-president kwam binnen en hij en president Obama omhelsden elkaar en klikten onmiddellijk weer in de relatie die ze hadden samengewerkt”, vertelde Peter Velz, voormalig medewerker van het Witte Huis. Mensen. “Het was heel leuk om te zien, hoe warm de receptie van de vice-president was.” Dat is een reünie, we zijn triest dat we hebben gemist.

Blijkbaar heeft het paar onlangs ook rondgehangen voor “een paar rondjes golf”. Misschien zien we in de toekomst nog meer memes?

Loading...