Kylie Jenners baby is er – Kylie geeft geboorte

Kylie Jenner heeft haar eerste kind met vriend Travis Scott verwelkomd. De 20-jarige schoonheidsmagnaat ontving op 1 februari een baby meisje, onthulde ze op Instagram op zondag.

Bekijk dit bericht op Instagram

♥ ️

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Ze deelde ook de mooiste video op YouTube met de titel “To Our Daughter” die beelden van Jenner liet zien tijdens haar zwangerschap:

Geruchten verspreidden zich eerst op vrijdag 12 januari rond 16.00 uur op Twitter. dat Jenner werkte in het Cedars-Sinai Medical Center. TMZ meldde echter dat was niet waar.

Geruchten over de zwangerschap van Kylie verspreidden zich eind september, toen TMZ meldde dat de 20-jarige en Scott, 25, samen een kind verwachtten. Naamloze bronnen bevestigden het nieuws over andere verkooppunten, maar leden van de Kardashian-Jenner-familie onthielden zich van het becommentariëren of bevestigen van rapporten.

Hoewel Jenner rustig bleef, leek ze in de maanden erna hints over haar zwangerschap te geven door flodderige kleding aan te trekken, openbare optredens tot een minimum te beperken en alleen oude foto’s van zichzelf of portretten vanaf de borst op Instagram te plaatsen..

beeld

BACKGRID

Kort nadat de geruchten braken, werden zij en Scott samen gezien op het iHeart Radio Festival in Las Vegas.

Kylie jenner, travis scott

BACKGRID

Dagen later bevestigden bronnen ook aan TMZ dat Jenner en Scott een baby verwachtten, die naar verwachting in januari zouden aankomen. Opnieuw bleven de Kardashian-Jenners stil over het onderwerp. De enige keer dat Kylie de babygeruchten aanpakte, was toen ze in november paparazzi riep voor het photoshoppen van een babybult op foto’s van haar. Maar ze bevestigde of ontkende niet of ze zwanger was.

Later die maand leek Jenner een geheime babydouche te gooien. Paparazzifoto’s toonden haar achtertuin bedekt met roze bloemen – een aanwijzing voor het geslacht van de baby – voor een klein feestje met haar familie en beste vrienden, Mensen gerapporteerd.

beeld

BACKGRID

Hoewel Kylie haar zwangerschap nooit heeft bevestigd, zijn er eind december foto’s van haar babybult opgedoken, die het babybericht bijna weggaf.

Kylie en Travis begonnen in april 2017 voor het eerst met het daten van geruchten, toen ze elkaar zagen vasthouden aan Coachella. Ze zijn sindsdien samen gezien en hebben slechts een aantal keren contact met PDA. Het paar kreeg ook bijpassende tatoeages in juni.

Loading...