Kylie Jenner en haar babybuil verschijnen naar verluidt in een nieuwe video

Kylie Jenner werd voor het eerst sinds september ontdekt (toen haar zwangerschap voor het eerst werd gemeld), TMZ rapporten. Een nieuwe foto en video van de gisteren gevangen schoonheidsmagnaat toont haar een bezoek aan een bouwplaats in Hidden Hills met haar vriend Jordyn Woods en moeder, Kris Jenner.

Kylie is helemaal in het zwart gekleed, met een oversized shirt en legging, maar haar babybult lijkt in het filmpje te laten zien. Bekijk hier de volledige video.

Jenner heeft naar verluidt een meisje met Travis Scott, maar noch zij, noch de rapper hebben haar zwangerschap al publiekelijk bevestigd. E! meldde gisteren dat de 20-jarige begin februari zal zijn, slechts een paar maanden voordat gespeculeerd wordt dat haar oudere zus Khloé Kardashian zal bevallen, in april.

Dit is niet de enige keer dat Kylie deze week nieuwe geruchten over haar zwangerschap heeft toegevoegd. Maandag verscheen ze in nieuwe Calvin Klein-advertenties met haar zussen, maar in elke foto verstopte ze haar maag. De 20-jarige gewikkeld in een deken of poseerde achter haar zussen om haar buik in de beelden te verbergen.

De Kardashian-Jenner-clan heeft niet bevestigd of de poses opzettelijk waren – ze moeten nog bevestigen of de zwangerschapsgeruchten überhaupt waar zijn – maar het ziet er zeker verdacht uit.

beeld

Willy Vanderperre

Jenner heeft nog niet publiekelijk gesproken over haar zwangerschap, maar ze is blijkbaar “aftellend over de dagen” om haar baby te verwelkomen, vertelde een bron E!. Hoewel ze ‘nerveus is over de bevalling’, is Kylie in goed gezelschap van haar moeder, die naar verluidt heeft meegeholpen een kinderopvang op te zetten, en haar oudere zussen, die hun advies over moederschap geven, heeft de insider toegevoegd.

Loading...