Kim Kardashian spreekt na het Khloe-zwangerschapsnieuws – Reactie van Kim Kardashian Tweets

Kim Kardashian reageerde vanochtend op geruchten over haar familie op Twitter.

“Laat me dit gewoon zeggen …”, tweette de realiteitsster. “Mensen die zogenaamd met ons werken ‘bevestigen’ details waar ze niets vanaf weten! Vooral wanneer we niet met SMH hebben gecommuniceerd SMH”

Haar tweets komen aan de ochtend nadat het woord brak dat haar zus Khloé Kardashian naar verluidt een kind verwacht met haar vriend Tristan Thompson. Mensen bevestigde het nieuws. Kim’s antwoord, hoe vaag het ook mag zijn, markeert de eerste keer dat iemand in de Kardashian-Jenner-familie het babynieuws van Khloé heeft aangepakt.

Kim reageerde ook op geruchten dat haar halfzuster Kylie Jenner ook een kind heeft, dat voor het eerst werd gemeld op vrijdagavond. Kardashian heeft een rapport geretweet over haar reactie op de zwangerschap van Kylie en noemde het ‘een zeer nepverhaal’.

Ze gaf vervolgens een reactie op het antwoord van Caitlyn Jenner op het zwangerschapsnieuws, waarin stond dat de media ‘nep’-citaten van Jenner publiceerden.

“En sprekend over valse verhalen … De media zijn super schaduwrijk voor het plaatsen van valse citaten van Caitlyn als ze met niemand heeft gesproken,” zei ze.

Loading...