Khloé Kardashian op haar post-baby bikini lichaam – Khloe Kardashian op Kendall Jenner’s Snap

Deze week heeft Kendall Jenner een super onthullende foto van Khloé Kardashian gedeeld, maar de Revenge Body de ster beweert dat de ongelooflijke breuk allemaal te danken is aan goede “hoeken”.

Kendall ging naar Instagram en deelde het geweldige zonnebaden met Khloé terwijl hij een prachtige mosterdbikini droeg. Onnodig te zeggen, Khloé ziet er op de foto ongelooflijk uit en haar benijdenswaardige kleur zal ervoor zorgen dat je meteen naar het zwembad wilt gaan.

Toen fans tegen Khloé begonnen te vertellen hoe geweldig ze eruitzag, antwoordde de reality-tv-ster:

“En ik zie alleen maar dat Kendall een video van mij in een bikini heeft gepost … Godzijdank kent ze haar hoeken LOL cuz Ik zie er niet uit zoals ik deed in die video LOL het neerleggen is een game-wisselaar. Ik had een uur om bij Kenny te blijven terwijl True aan het dutten was. ‘

beeld

Instagram

Khloé is in april 2018 bevallen van baby True Thompson. Dit is een van de redenen waarom fans enthousiast haar bikini foto’s applaudisseren. Het is duidelijk dat de Op de hoogte blijven van de Kardashians ster is serieus aan het werk sinds de bevalling.

Ze deelde zelfs haar post-baby workout met de wereld. Als haar persoonlijke trainer, vertelde Joel Bouraima, bekend als Coach Joe Mensen terug in juni 2018: “Ze wil zich weer goed voelen in haar lichaam. Ze is gemotiveerd en ze is al terug!”

En zoals Coach Joe ook onthulde, weet hij hoe hij mensen tijdens de zwangerschap en daarna kan helpen: “Ik heb met Kim gewerkt toen ze zwanger was en ik weet hoe ik het veilig moet doen.”

Loading...