Khloe Kardashian deelt update over dochter van 2 maanden oud True Thompson

Gelukkig 2 maanden, True Thompson! Sentimentele moeder Khloé Kardashian kan niet anders dan over haar babymeisje gutsen, die werd geboren op 12 april. De nieuwe moeder ging naar Twitter om haar emoties te uiten en de mijlpaal van haar kind te vieren.

Khloé plaatste ook een nieuwe schattige close-upfoto van True die een bad neemt, getekend met roze harten.

beeld

@Khloe Kardashian

Ze reageerde op fans op Twitter en zei dat True’s ogen “als een grijsgroen zijn, maar ik lees dat ze tot zes maanden oud kunnen veranderen.”

Khloé is heel open geweest met het delen van haar dochter, in tegenstelling tot jongere zus Kylie, die net alle berichten van haar dochter Stormi Webster heeft verwijderd. Khloé heeft deze zoete video van True in mei gedeeld voor haar ‘verjaardag’ van een maand.

Bekijk dit bericht op Instagram

��Gelukkig een maand waar ��

Een bericht gedeeld door Khloé (@khloekardashian) op

Sinds de bevalling plaatst Khloé video’s en foto’s van True op Snapchat en Instagram. Onlangs plaatste ze een video van True in een top-tot-teen roze outfit met de tekst: ‘Baby True! Wie is het leukste kleine munchkin !?’

Bekijk dit bericht op Instagram

Te schattig ��

Een bericht gedeeld door Khloe Kardashian (@khloesnapchats) op

Wat True’s ouders betreft, lijkt het erop dat de zaken aan de beterende hand zijn na Tristan’s vals schandaal. Khloé stapte deze week uit met babydapa Tristan Thompson in Cleveland, waar hij zijn NBA-finalespel bijwoonde evenals een verjaardagsfeestje van een vriend. Ze gebruikt Twitter ook om terug te klappen bij iedereen die haar relatie wil beoordelen.

Hoewel Khloé’s voornaamste aandacht voor True lijkt te zorgen, hervat ze prompt haar strikte fitnessregime en dieet. Ze heeft onlangs een video gepost, die slechts zes weken na de bevalling haar maag laat zien en zegt dat ze zich ‘goed voelt’.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Khloe Kardashian (@khloesnapchats) op

Hopelijk krijgen we een glimp van True (en alle andere Kardash-Jenner-baby’s) te zien in het nieuwe seizoen van Op de hoogte blijven van de Kardashians deze zomer.

Loading...