Kendall Jenner en Ben Simmons samen gezien tijdens Khloe Kardashian’s 4 juli-feest

Khloe Kardashian snauwde een foto van Kendall Jenner en het gerucht dat vriend Ben Simmons op 4 juli samen knuffelde.

Kardashian en vriend Tristan Thompson organiseerden gisteren een blowout op 4 juli bij haar LA thuis. Terwijl Kardashian het feest onschuldig documenteerde, plande ze naar al haar vrienden terwijl ze luisterden naar een toast van een vriend. Op de achtergrond werden kleine zus Jenner knuffelend met Simmons op een bank. Denk dat dit betekent dat ze serieus genoeg zijn om de zussen te ontmoeten!

beeld

Instagram

Jenner wordt gezien zittend met haar knieën omhoog en Simmons armen om haar heen gewikkeld. De twee zien er geslagen en zeer comfortabel uit. Mensen meldt dat de twee ook foto’s maakten met hun vrienden in een fotohokje op het evenement.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Khloe Kardashian (@khloesnapchats) op

beeld

Instagram

Als je meer bevestiging van hun relatie nodig hebt, is de manicure van Jenner misschien alweer een weggevertje geweest, kosmopolitisch rapporten.

Simmons plaatste onlangs een video op zijn Instagram-verhaal van een hand met neonoranje nagels die over zijn Nike-sneakers wrijven.

beeld

Instagram

Die ochtend plaatste Jenner een selfie video met dezelfde unieke nagellak.

beeld

Instagram

Het 22-jarige supermodel en de 21-jarige Australische NBA-ster (hij is de bewaker van de Philadelphia 76ers) zijn onlangs samen op data gespot samen in New York en Los Angeles. Photogs liet ze samen fietsen door de stad, en TMZ meldde onlangs dat de twee samen intrekken. Onlangs is een bron verteld Mensen, “Ze lijken samen een geweldige tijd te hebben. Kendall ziet er blij uit met Ben. Je kunt zien dat ze van haar zomer geniet. “Noch hebben echter nog niet publiekelijk gepost of gesproken over hun relatie. Bedankt, Khloe!

Loading...