Kate Middleton & Prince William Brak Royal Tradition in Buckingham Palace huwelijksnacht

Zoals Meghan Markle onlangs heeft geleerd, komt het leven als lid van de koninklijke familie met een overvloed aan regels en tradities. En, volgens een nieuw rapport, Kate Middleton en Prince William zou tijdens hun huwelijksnacht een belangrijke koninklijke traditie hebben gebroken.

De Express meldt dat koninklijke paren traditioneel onmiddellijk vertrekken voor hun huwelijksreis op de dag van hun bruiloft. De hertog en hertogin van Cambridge deden dit echter niet en kozen er kennelijk voor om de nacht door te brengen in Buckingham Palace..

Toen hun huwelijksceremonie op televisie werd uitgezonden, zoals Meghan Markle en Prince Harry’s, is het waarschijnlijk dat William en Kate uitgeput waren na een lange dag van festiviteiten. En aangezien William spoedig na de bruiloft weer aan het werk zou gaan, was het voor de pasgetrouwden niet mogelijk om op hun huwelijksreis te jagen. Toentertijd was Prins Willem een ​​zoek-en-reddingspiloot, maar sindsdien is hij in de plaats gekomen om zich uitsluitend te concentreren op zijn koninklijke plichten..

Koninklijk Wedding - The Newlyweds Greet Wellwishers From The Buckingham Palace Balcony

Getty ImagesChristopher Furlong

Sterker nog, de hertog en hertogin van Cambridge vertrokken pas tien dagen na hun huwelijk naar hun huwelijksreis toen ze naar een privé-eiland op de Seychellen trokken..

De Express merkt ook op dat het op dit moment niet bekend is waar Meghan en Harry hun huwelijksnacht doorbrachten, maar omdat ze ook snel weer aan het werk gingen na hun huwelijkse voorwaarden, is het veilig om te zeggen dat ze niet ver reisden.

Hoewel William en Kate de koninklijke traditie technisch hebben verbroken door hun huwelijksnacht in Buckingham Palace door te brengen, lijkt de beslissing geen negatieve gevolgen te hebben gehad.

Loading...