Kate Middleton helpt ziek kind tijdens koninklijk bezoek – Kate Middleton zorgt voor ziek kind

Kate Middleton en Prince William reisden ongeveer twee uur ten noorden van Londen naar Coventry, Engeland, waar ze een aantal koninklijke opdrachten uitvoerden, waaronder een bezoek aan de beroemde kathedraal van de stad, het zien van Rise Café (dat werkaanbiedingen biedt aan degenen die verslaving overwinnen), langskomen Coventry University’s nieuwe Science and Health-gebouw en bekend raken met de Positive Youth Foundation.

Middleton wachtte echter niet tot haar geplande afspraken hands-on werden. Toen de Hertogin van Cambridge een kleine jongen zag die zich ziek voelde tijdens de aankomst van prins Williams, raakte ze meteen betrokken.

“Prinses Kate kwam langs en gaf hem een ​​sickbag, onze kleine Craig,” vertelde Carole Flynn, een leermentor op de nabijgelegen basisschool van Corpus Christi, Mensen. “Ik denk dat hij een beetje overwonnen was.”

Blijkbaar voelde de 10-jarige Craig Skipper zich ongemakkelijk na drie uur wachten op de aankomst van het koningshuis. Volgens Flynn zag het kind er bleek uit en kwam Middleton naar hem toe om met hem te praten om te zien of alles in orde was. ‘Ze bukte en maakte zich zorgen,’ herinnerde Flynn zich.

Maar Middleton stopte daar niet. Ze ging toen naar een van haar lijfwachten en kwam terug met een bruine papieren zak voor Craig, voor het geval hij ziek werd. Maar gelukkig had hij het uiteindelijk niet nodig.

Flynn bewonderde het attente gebaar. “Het was heerlijk van haar,” zei ze. “Ze nam echt de tijd met hem, je kunt zien dat ze een moeder is en die zorgzame kant heeft.”

De hertogin, die twee kinderen heeft met prins William en momenteel haar derde verwacht, had vandaag een handvol zoete momenten met jonge bewonderaars.

Ze accepteerde gracieus een boeket bloemen:

beeld

Getty Images

Ze gaf een vriendelijke hallo aan enkele kleine vlagdragers:

beeld

Getty Images

Ze sprak met een groep studenten van de lagere school:

beeld

Getty Images

En zij en prins William accepteerden enkele kleine teddyberen:

beeld

Getty Images

Loading...