JK Rowling trilt vaardig Donald Trump opnieuw

JK Rowling heeft opnieuw finesse geantwoord op een van de jeugdige tweets van Donald Trump. Nadat de Amerikaanse president de New York Times “nepnieuws” voor de zoveelste keer, gaf Rowling een uitstekend antwoord dat zijn karakteristiek onvolwassen schrijfstijl parodieert, hem gelijkend op een opschepperige, onpopulaire schooljongen.

Ze liet een groot aantal grammaticale en spelfouten zien om Trump’s meest nauwkeurige na te bootsen.

“Het maakt me niet uit wat Kids at School me noemt omdat ze allemaal walgelijke nepverliezers zijn en mijn echte vrienden naar een andere Scool gaan waar je nog nooit van hebt gehoord en ze denken,” tweette Rowling. “Im the Coolest and Smartest and we ga naar feestjes en ik hoef je daar niet te vertellen Namen om dit waar te maken. “

Trump had kritiek op de New York Times opnieuw nadat de krant had gesuggereerd dat Donald McGahn, adviseur van het Witte Huis, heeft meegewerkt aan Robert Mueller’s onderzoek naar vermeende Russische bemoeienissen bij de verkiezing van 2016 en mogelijke collusie met ambtenaren van de Trump-campagne.

Dit is niet de eerste keer dat Rowling Trump heeft getoverd. Na de koninklijke bruiloft in mei, deelde ze twee foto’s – een van de door de menigte gevulde Windsor voor de bruiloft en nog een van de lege straten van Washington over de inauguratie van de president. De auteur heeft simpelweg het split-image ondertiteld: “Love> Hate”

Loading...