Hoe de wassenbeelden van Meghan Markle bij Madame Tussaud’s vergelijken met die van Kate Middleton

Meghan Markle ontving zojuist een vroeg huwelijksgeschenk van Madame Tussauds: haar eigen wasfiguur. De nieuwe toevoeging aan het wassen museum in Londen werd vandaag onthuld naast Prince Harry’s ter ere van het snel naderende koninklijke huwelijk op 19 mei.

Zoals we de afgelopen jaren hebben gezien, stellen waxworks niet altijd nauwkeurig hun celebrity-tegenhangers voor (herinner je je het tragische beeld van Beyoncé?), Maar Madame Tussauds heeft het echt met Markle’s gelijkenis genageld. Alles van haar losse golven, haar sproeten, haar verlovingsring werd precies gekopieerd voor het beeld.

beeld

Getty Images

Markle’s wassenbeeld draagt ​​dezelfde mouwloze jurk die de toekomstige hertogin droeg voor haar verlovingsgesprek met prins Harry in november. Het bosgroene wrap-nummer, door het Milanese label P.A.R.O.S.H., is al uitverkocht, maar deze lucky sculpture heeft haar handen op een stuk.

beeld

We zien dubbel.
Getty Images

De wassenbeelden van Meghan en Harry zullen te zien zijn in Madame Tussauds in Londen voor een speciale vrijgezellen- en vrijgezellenfeest de avond voor het koninklijk huwelijk, Huffington Post rapporten. Leden van het publiek kunnen hen na de bruiloft bezoeken. Gasten met de naam Meghan of Harry krijgen gratis toegang, Huff Po voegt.

Kate Middleton kreeg dezelfde behandeling toen ze bij de koninklijke familie kwam, maar haar figuur debuteerde in april 2012, een jaar nadat zij en prins William trouwen. Madame Tussauds liet zich ook inspireren door de engagementfoto-oproep van het stel, en repliceerde de snel uit te pakken wikkeljurk van de hertogin van Cambridge. en verlovingsring die ooit toebehoorde aan prinses Diana.

De lookalike van Middleton was nog steeds indrukwekkend, maar hij zag er niet zo precies uit als die van Markle. (Toegegeven, het waswerk van Kate was zes jaar geleden en het replicatieproces is waarschijnlijk sindsdien gevorderd.)

beeld

Getty Images

Kate heeft echter meer klonen over de hele wereld. Madame Tussauds ‘New York-locatie debuteerde de Hertogin in een lavendelkleed in 2012. De locatie in Manhattan onthult vandaag ook een Meghan Markle-figuur.

Getty Images

Het museum in Tokio onthulde een fascinator-dragende Middleton in 2013.

beeld

Getty Images

Maar onze favoriet is deze iteratie met kerstthema in Londen vanaf 2016, met de koningin, prins Harry, en de meest koninklijke reeks gebreide sweaters die we ooit hebben gezien. We hopen Meghan deze winter te zien deelnemen aan de feestelijke groep.

beeld

Getty Images

Loading...