Gisele Bündchen zegt dat haar opmerkingen over jongere modellen en sociale media “verkeerd begrepen” zijn – Gisele verontschuldigt zich voor opmerkingen over sociale media

beeld

Getty Images

Gisele Bündchen heeft zich verontschuldigd na een terugslag voor opmerkingen die ze heeft gemaakt over de manier waarop jongere modellen sociale media gebruiken. Het Braziliaanse supermodel – dat de nieuwe generatie in de mode leek te bekritiseren – zegt dat wat zij zei “verkeerd begrepen” was.

De eerste opmerkingen vonden plaats tijdens een interview met American Mode, waar Bündchen zei dat ze sociale media niet zou gebruiken om zichzelf te promoten als het haar keuze was. Ze verklaarde dat het haar jongere zus was die haar Instagram-account instelde, Bündchen zei dat ze er persoonlijk niet voor zou kiezen om foto’s van zichzelf te posten: “Als ik het was, zouden het alleen maar foto’s van zonsondergangen zijn.”

“Het is niet mijn generatie, daar moet ik eerlijk over zijn, ik ben ouder, wijzer. Als ik mezelf zou moeten promoten in de manier waarop meidenmodelleren het nu moeten doen, vergeet het dan, ik zou het niet doen.”

Bekijk dit bericht op Instagram

Feliz dia dos namorados ❤

Een bericht gedeeld door Gisele Bündchen (@gisele) op

Na enigszins terugslag te hebben gekregen voor de reacties – deels omdat haar Instagram-account zeer selfie-zwaar is – heeft het supermodel duidelijk gemaakt wat ze bedoelde met een verontschuldiging op haar Twitter-account..

“Het spijt me dat mijn woorden in mijn meest recente Mode artikel werd verkeerd begrepen. Mijn bedoeling was simpelweg om uit te drukken dat ik van een oudere generatie kwam en niet technologisch onderlegd ben. Ik bewonder de jongere generatie en hun vaardigheden om alle toegevoegde vraag van sociale media te beheren. Ik heb zeker nooit het gevoel dat ik wijzer ben dan wie dan ook, en ik geloof dat we allemaal leren. “

Loading...