Een compleet fotoagenda van 21e verjaardagsfeestje van Kendall Jenner

Hoe viert een It Girl / It-model haar 21ste verjaardag? Laat Kendall Jenner je laten zien hoe het is gedaan.

Om te beginnen aan de nacht op een (semi) low-key noot, hadden zij en haar beste vrienden een diner in Catch LA in West Hollywood. Ze nam deel aan een uitgedost catsuit van Julien Macdonald (dappere kleding voor het eten van een maaltijd, maar nogmaals, dit is een supermodel waar we het over hebben).

Ze gaven cocktails van Absolut Elyx en sushi voordat ze gingen zitten voor een driegangenmaaltijd met knapperige bloemkool, ribeye steak, Parmezaanse truffel-friet en natuurlijk verjaardagstaart. Kendall’s ouders, grootmoeder en zussen – ja, zelfs Kim – waren aanwezig, samen met haar vriendinnen zoals Hailey Baldwin en Justine Skye, volgens bronnen.

beeld

Hoffelijkheid

Tijdens het diner gaven Scott Disick en de Catch-eigenaren (Mark Birnbaum en Eugene Remm) haar een enorme ingelijste Marilyn Monroe-print, wat een tip was van het thema van de avond: Old Hollywood. De tweede helft van de nacht vond plaats in restaurant Delilah, dat in de jaren 1920 het thema was (door dezelfde eigenaren van The Nice Guy).

beeld

Elizabeth Daniels Photography

Het feestvarken verscheen echter in een zeer New-Hollywood-stijl LaBourjoisie-jurk bedekt met Swarovski-kristallen en een geschatte $ 9.000 waard.

Bekijk dit bericht op Instagram

vertelde me dat het feest “bitchin” was

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner) op

Er waren ongeveer 50 mensen op het feest, waaronder Jenner’s familie, Harry Styles, A $ AP Rocky, Cindy Crawford, Kaia Gerber en Gabrielle Union, zeggen bronnen. Kanye West en Kim Kardashian waren ook aanwezig, maar sloop door een achteringang en het paar bleef slechts ongeveer een uur hangen. Zelfs Givenchy’s Riccardo Tisci was er.

Bekijk dit bericht op Instagram

Blije 21e mooie engel @kendalljenner # kennys21st #la

Een bericht gedeeld door Riccardo Tisci (@ riccardotisci17) op

En aangezien het geen echte Kardashian-verjaardag is zonder een speciale uitvoering, heeft Travis Scott ook drie nummers gespeeld, waaronder ‘Antidote’ voor de kleine menigte. Kendall heeft zelfs zelf een DJ gemaakt.

Bekijk dit bericht op Instagram

@ogchaseb

Een bericht gedeeld door een vlam (@travisscott) op

Wat een manier om 21 af te trappen! Bekijk meer foto’s van de onderstaande partij.

Bekijk dit bericht op Instagram

Gelukkige 21ste verjaardag voor mijn schat. Ik hou heel veel van je, blij om hier vanavond bij je te zijn ❤️❤️ @kendalljenner

Een bericht gedeeld door Hailey Baldwin (@haileybaldwin) op

Loading...