De Barbie-geïnspireerde roze latexjurk van Kylie Jenner zal je herinneren aan Kim Kardashian West

Kylie Jenner publiceert haar looks regelmatig op Instagram, en dit weekend deelt ze veel kledingveranderingen. Van een op Barbie geïnspireerde roze latex-jurk tot een strapless lederen zip-up, Jenner is absoluut niet bang om een ​​klein beetje vlees te onthullen.

Jenner’s zus Kim Kardashian heeft regelmatig stroperige latex jurken gedragen, en het is duidelijk dat haar invloed is afgewreven op andere familieleden.

Nadat ze onlangs haar buikspieren op Instagram had laten zien, kreeg Jenner het voor elkaar om in de strakke Barbie-roze latexjurk te kruipen, die zo hard blijft hangen dat het moeilijk is om je voor te stellen hoe ze het op de eerste plaats kreeg. Denk aan Ross Geller die worstelt met die leren broek:

Maar hoe de oprichter van Kylie Cosmetics ook in de jurk is gekomen, het is onmogelijk om te ontkennen dat ze er perfect uitziet in het dunne latexnummer, dat ze combineerde met doorschijnende Yeezy-pumps en buitengewoon lang blond haar. Kortom, haar 21e verjaardagsfeest met Barbie-thema bepaalt de rest van het jaar de sfeer.

beeld

BACKGRID

Jenner droeg ook dit weekend een super onthullende look, in de vorm van een strapless, zip-up, faux lederen jurk, die niet veel aan de verbeelding overlaat:

Adidas Falcon FW18 Launch: Gas Station Pop-up

Getty ImagesErik Voake

Onlangs werd ook onthuld dat Kylie Cosmetics net op tijd zal aankomen in Ulta-winkels voor de feestdagen. De make-upmagnaat kondigde het nieuws op sociale media aan aan opgewonden fans en legde uit: “Ik ben zo enthousiast om jullie te laten weten dat @KylieCosmetics deze vakantie naar alle @ultabeauty-winkels in het hele land zal komen! … Meer te komen. .. “:

Loading...