Chicago West, Stormi Webster, & True Thompson Take Over Kim, Kylie, & Khloé’s Instagrams

Voor leden van de Kardashian-Jenner-clan loopt een aanwezigheid op de sociale media in hun bloed … waarschijnlijk. En als dit weekend iets is om voorbij te gaan, dan zullen de jongste leden van de familie – Chicago West, Stormi Webster en True Thompson – heel snel in de voetstappen van hun moeders treden.

Hoewel de dochter van Kim Kardashian en Kanye West, Chicago, geen onbekende is op Instagram, wordt het duidelijk dat ze de baby True Thompson al beschermt. In een superlieve foto gedeeld door Kim, kunnen Chicago en True samen rondhangen, waarbij Chi haar hand uitstrijkte om haar kleine neef vast te houden. Het bijschrift leest treffend: “Ik heb dit waar”, met baby Chicago, klaar om centraal te staan. De brutale glimlach van True blijft echter niet onopgemerkt:

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik heb dit waar gekregen

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Ondertussen deelde Kylie Jenner een belachelijk leuke video over baby Stormi Webster die probeerde op te staan ​​in haar eentje, terwijl ze haar moeder vasthield. Stuiterend op en neer in haar eigen kleine bop genoot Stormi duidelijk van een goede moeder-dochter tijd:

Bekijk dit bericht op Instagram

hou zoveel van je dat het pijn doet ��

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

En dit alles volgt op de schattige vakantiekiekjes van Khloé Kardashian waarin drie generaties van de Kardashiaanse familie samen op vakantie poseren. Ze steken allemaal hun tong uit, Khloé, grootmoeder Kris Jenner en baby True zien er allemaal naar uit dat ze te veel plezier hebben met het doorbrengen van tijd als gezin:

Bekijk dit bericht op Instagram

Proberen om onze beste Cardi B �� te doen

Een bericht gedeeld door Khloé (@khloekardashian) op

Hoewel de baby’s van Kardashian-Jenner nog geen gebruik maken van hun eigen sociale media-accounts (hoewel True technisch al op Instagram staat), voelt het alsof het snel zal duren voordat ze hun eigen selfies plaatsen..

Loading...