Bridget Moynahan over Raising a Newborn – Tom Brady’s ex-vriendin

bridget moynahan

Douglas Friedman

Het eerste wat Bridget Moynahan deed toen ze vorig jaar augustus met haar pasgeboren zoon Jack uit het ziekenhuis terugkeerde, was huilen. Oncontroleerbaar.

“Iedereen zegt:” Je bevalt, je gaat naar huis en je hebt een geweldige baby en het is gewoon mooi “, zegt het 37 jaar oude, door Massachusetts gefokte model dat actrice werd. “En ik liep naar binnen en ik begon gewoon te snikken.”

BEKIJK LOOKBOOK: BRIDGET MOYNAHAN

Het was geen postpartumdepressie, waaraan Moynahan gelukkig nooit heeft geleden. Het was meer een overweldigende (mogelijk hormonale) angst voor het opvoeden van een kind. “Opeens heb je een pasgeborene waar je niet voor getraind hebt. Het is beangstigend.” Tot verbazing van Moynahan is het sindsdien vrij soepel zeilen geweest. Acht maanden later, bij het zwembad in een hotel in Santa Monica, pronkt Moynahan met foto’s van Jack, zoals ze hem nu noemt. Het is geen schok dat Jack met haar genen (en die van zijn vader, de 30-jarige NFL quarterback Tom Brady) gewoon schattig is.

‘Daar is mijn kleine man,’ zegt Moynahan terwijl ze het scherm van haar BlackBerry nuzzelt. Gekleed in een T-shirt en een spijkerbroek, licht ze op als ze over Jack praat: “Wil je hem niet gewoon opeten? Die glimlach! En dat kwijlen!

‘Ik ben die moeder geworden die ik altijd vreesde,’ geeft Moynahan toe, schaamteloos de dingen opslaand die Jack de laatste tijd heeft gedaan. Vanaf de tijd van de pers omvatten ze klappen, kruipen en opstaan. “Elke keer dat hij iets doet, denk je dat hij een genie is.” Ze pauzeert en doopt ze, “Hij is helemaal een genie.”

Moynahan had nooit gedacht dat ze een lekkere mummie zou krijgen zonder een manlief. “Ik weet niet zeker of iemand – en daar zou ik het mis mee hebben – opgroeit met denken, ik wil een alleenstaande moeder zijn”, zegt ze. Ze was drie jaar met haar uitgegroeid, maar in februari 2007 verkeerde ze in een gecompliceerde situatie. Ze was drie maanden zwanger van zijn kind, maar had geen relatie meer met hem. Hoewel ze zegt: “Er is geen reden waarom mijn zoon jaren later zou moeten lezen wat [persoonlijk] is over zijn moeder of zijn vader,” het is algemeen bekend dat Brady sindsdien verder is gegaan met het Braziliaanse supermodel Gisele Bündchen, 27. Intussen Moynahan is haar zoon alleen aan het opvoeden (hoewel Brady wel tijd met Jack doorbrengt).

“Door die traumatische tijd van diepbedroefd zijn en zwanger worden, heb ik mijn hele leven ondersteboven en binnenstebuiten gekeerd en de wind gewoon uit me geslagen”, zegt Moynahan. “Maar ik heb er zoveel van gekregen, het is goud en het is moeilijk en het was verdraaid, maar nu heb ik een kind en het is het beste van de wereld.”

Toch was het angstaanjagend om de beslissing te nemen om het alleen te doen. Moynahan geeft toe: “Je moet echt alle voor- en nadelen afwegen en hoe het professioneel, spiritueel en emotioneel in je leven zal passen. Zelf doen wanneer het niet werd verwacht, komt met heel veel angsten en angsten. Maar ik voelde 100 procent dat ik dit kon doen. “

Haar ouders informeren over haar plannen was een uitdaging. “Als je plotseling zwanger bent en niemand naast je staat, zelfs als je in de dertig bent, is het een moeilijk gesprek,” vervolgt ze. “Ik ben een traditioneel meisje, en ik geloof in een huwelijk, en ik dacht altijd dat dit de manier was waarop ik dit zou doen. Voor een moment was het moeilijk voor mij om te accepteren dat dit de manier was waarop ik een familie, ik moest erkennen dat er vandaag zoveel verschillende opties zijn. ”

Gelukkig verzamelden haar familie en vrienden zich achter haar. Will Smith, haar costar in 2004’s Ik robot, was “een grote steun”, herinnert Moynahan zich. ‘Hij pakte die telefoon sneller op dan wie dan ook om er zeker van te zijn dat ik in orde was als het hectisch werd.’

Ondanks haar eerste zorgen genoot Moynahan van haar zwangerschap. Het gewicht dat ze aantrok, was ‘allemaal schat’. “Zwanger zijn voelde gewoon zo goed, ik creëerde dagelijks leven, ik voelde me mooi, ik voelde me sexy.”

Blijkbaar was ze niet de enige in die beoordeling: Moynahan merkte dat ze uitkwam rond het punt van zes maanden. “Ik kon niet geloven hoe vaak ik werd gevraagd!” ze zegt. “Niet dat ik veel uitging, maar toen ik dit alleen moest doen, was ik ongerust over hoe het mijn privéleven zou beïnvloeden.” Ik was ervan overtuigd dat het geen probleem zou worden. rechts.” Ze pauzeert en voegt eraan toe: “God, ik zou er graag nog een willen hebben.”

Hoewel Moynahan zegt dat het prima zou zijn om zelf een tweede kind groot te brengen, zou ze het liever doen met een echtgenoot of partner. “Ik vind het belangrijk om een ​​sterke mannelijke figuur in het leven van mijn zoon te hebben,” zegt ze, “en ik wil iets dat gelijk is aan dat in mijn leven, als een partner, een geliefde, een vriend. Maar ik ben liever alleen [ dan] met iemand die niet werkt. Ik heb dat niet nodig, en mijn zoon heeft dat niet nodig. ‘

Op dit moment is Moynahan aan het daten, hoewel ‘helemaal niemand serieus’. En dat Jack haar romantische leven niet heeft belemmerd. “Het heeft mensen van betere kwaliteit in mijn leven gebracht, want degene die [met mij] gaat begrijpen, begrijpt meteen dat het een pakket is,” legt ze uit. “Als je alleen maar wilt hangen en plezier wilt hebben, zijn er duizend andere meisjes die bereid zijn.”

Vanwege de recente schrijversstaking heeft Moynahan onofficieel zwangerschapsverlof gehad, maar een televisiedeal bij ABC zou haar snel weer aan het werk kunnen krijgen. Tegenwoordig is haar prioriteit duidelijk Jack. Ze zwemmen dagelijks samen en er zijn muzieklessen om de hoek. Ze introduceert hem al bij een paar van haar favorieten, zoals Eddie Vedder, Frank Sinatra en Crosby, Stills & Nash. “Je wordt midden in de nacht wakker en zingt ‘Rainbow Connection’ een keer te vaak en je wilt gewoon uit het raam springen. ‘

Daarmee moet Moynahan naar huis racen om een ​​van Jack’s vrienden te begroeten. “Ik zou graag met je blijven praten,” zegt ze, grijpt haar tas en springt in haar moedervoertuig van keuze, een BMW SUV. “Maar ik heb een date met een veel jongere man,” zegt ze knipogend. ‘En ik zwoer dat ik jongere mannen had opgegeven.’

Loading...